Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Newsec etablerer seg i Bergen. Fra venstre partner Kjersti Stovner, megler Øyvind Engan, megler Fredrik N. Mohn og daglig leder i Newsec AS, Jon H. Dahlberg Årstad. FOTO: NEWSEC

Meglergigant etablerer seg i Bergen

Det bergenske eiendomsmarkedet blir stadig mer attraktivt. Nå etablerer den nordiske meglergiganten Newsec seg i Bergen.

Torgeir Hågøy

mandag 4. juni 2018 21:24 (Oppdatert 10. oktober 2018 8:32 )

– Vi ser økende nasjonal og internasjonal tilstedeværelse i Bergen, og går inn her fordi vi mener lokal forankring sammen med nasjonal og nordisk tilstedeværelse er oppskriften på å vinne, sier adm.dir, i Newsec Jon H. Dahlberg Arstad.

Bergenskontoret skal drives av Fredrik N. Mohn og Øyvind Engan, som i dag er etablerte næringsmeglere i Bergen. De to jobbet sammen i Kapa Næring, men for litt siden etablerte Mohn eget meglerforetak. Nå har han altså fått med seg Newsec og sin tidligere kollega, Øyvind Engan, på laget.
– Fredrik og Øyvind har vært våre ressurser på næringseiendom og har gjennom mange år opparbeidet en betydelig kompetanse, sier Tommy Kaland, partner i Kaland & Partners, som fremover vil ha et samarbeid med de to, men legger til at Kaland & Partners ikke lenger vil være en næringsmegler.

Gjennom Newsec får man en komplett næringsmegler med et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk og med en solid faglig tyngde som både store og små kunder i Bergen vil nyte godt av, sier Fredrik N. Mohn.

Mohn og Engan er ydmyke for oppgaven med å sette Newsec på kartet i Bergen, og har soleklare ambisjoner.
– Vi ser med star entusiasme frem til å ta fatt på denne spennende oppgaven. Næringsmegling er blitt et eget fagfelt med stor utvikling spesielt innenfor fInans og analyse, og vi er overbevist om at Newsec er det riktige strategiske valget for a lykkes i Bergen, sier Øyvind Engan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

BIRs nye kontorbygg på Nygårdstangen vant Eiendomsprisen

Nyheter / torsdag 18. april 2024

Kjøper 38 leiligheter og 3 næringsseksjoner i Bergen

Nyheter / torsdag 18. april 2024

Statsforvalteren om at fylkeskommunen hemmeligholder leiekontrakter: – Ikke krav på innsyn

Nyheter / tirsdag 16. april 2024

Tingretten og jordskifteretten til Entra-bygg

Nyheter / mandag 15. april 2024

Ansatt som daglig leder i Dokken Utvikling

Nyheter / mandag 15. april 2024

Statped tar 2.000 kvm i Solheimsviken

Nyheter / fredag 12. april 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no