Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Den dyreste leiligheten som er lagt ut for salg, har en pris på drøyt 14 millioner kroner. (Illustrasjon: Tag Arkitekter)

Nå starter byggingen av Paradisalleen

Kruse Smith Eiendom og VestenFjeldske Eiendom skal oppføre 107 leiligheter og nærsenter ved bybanestoppet på Paradis.

Tore Årdal

tirsdag 9. oktober 2018 6:57 (Oppdatert 12. april 2019 16:16 )

– Det er veldig god interesse for prosjektet, noe som har med beliggenheten å gjøre. Paradis er et attraktivt boområde, som ligger midt mellom Flesland og sentrum. I tillegg er nærheten til bybanestoppet veldig viktig. Dessuten blir det nærsenter i bygget, sier Johan Jørgen Holst, regiondirektør Østlandet/Hordaland i Kruse Smith.

Gravingen på tomten er allerede i gang, og de første beboerne kan flytte inn våren 2020.

Utbyggingen skjer i regi av selskapet Paradis Utvikling AS, som eies 50/50 av Kruse Smith Eiendom AS og VestenFjeldske Eiendom AS. Sistnevnte er et rendyrket eiendomsselskap under Reitan Eiendom AS med en eiendomsportefølje hovedsakelig i Bergen sentrum.

Prisene på leilighetene som er lagt ut for salg, varierer fra 3,7 til drøyt 14 millioner kroner. Den dyreste er en «sjelden unik og stor toppleilighet med flott utsikt, gode solforhold og balkong på 34 kvm» samt 2 garasjeplasser.

De 107 selveierleilighetene skal fordeles på tre bygg. I den ene bygget blir det nærsenter med en stor Rema 1000-butikk, apotek og serveringssted.

Ifølge en annonse for prosjektet er det lagt vekt på «gode uteområder med parkmessig beplantning, et solrikt og skjermet fellesområde og en grønn passasje mellom byggene».

– Det er planer om omfattende oppgraderinger av selve området rundt prosjektet, blant annet for trafikk og hovedvei. Kommunenes reguleringsplan gir føringer for omregulering av dagens trafikkryss, noe som vil skape tryggere trafikk og en flott oppgradering av nabolaget, heter det i annonsen.

Første salgstrinn består av 62 leiligheter som får varierende størrelser fra 35 til 168,9 kvadratmeter, og «noen vil få premium standard med spesielt utsøkte kvaliteter».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Ung Eiendom Vest med nye samarbeidspartnere – jakter styremedlemmer

Nyheter / fredag 22. mars 2024

250 Norconsult-ansatte flytter til Solheimsviken

Nyheter / torsdag 21. mars 2024

Nå kan det bli hundrevis av nye boliger på Laksevåg

Nyheter / torsdag 21. mars 2024

Kan fylkeskommunen nekte innsyn i leiekontraktene for Vestlandshuset?

Nyheter / torsdag 21. mars 2024

Derfor er ikke Vestlandshuset organisert gjennom et single purpose-selskap

Nyheter / onsdag 20. mars 2024

Skal oppheve 20 eldre reguleringsplaner

Nyheter / tirsdag 19. mars 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no