Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Dette er den største leilighetssatsingen sentralt i Fyllingsdalen på flere tiår. (Illustrasjon: Tippetue Arkitekter)

– Overveldende boligsalg i Knudsenkvartalet

I løpet av halvannen måned har Axer Eiendom solgt 42 av 64 leiligheter i første byggetrinn i det tidligere hovedkontoret til Foto Knudsen.

Tore Årdal

mandag 15. oktober 2018 5:00 (Oppdatert 12. april 2019 16:17 )

– Det er helt overveldende. Ut fra alle skriveriene som har vært om det dårlige boligmarkedet i Bergen, ser vi her det motsatte, sier eiendomsmegler og partner Ximena Andrea Sagenes i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen.

Etter salgsstarten 26. august er 42 av 64 leiligheter i første byggetrinn solgt. Dermed har 65 prosent av disse enhetene gått unna på halvannen måned.

– Dette er et veldig bra prosjekt både med hensyn til beliggenhet og pris. Det har vært underdekning på denne type prosjekt i Fyllingsdalen med gangavstand til alt. Vi ser også at det kommer kjøpere fra eldre borettslag i Fyllingsdalen som vil flytte inn i blokk med heis, sier Sagenes.

Det er Axer Eiendom og Rema Etablering som har gått sammen for å bygge Knudsenkvartalet, som totalt skal romme 146 leiligheter. Boligene bygges i Hjalmar Brantings vei 2, på tomten hvor Foto Knudsen tidligere hadde sitt hovedkontor.

Dette er den største leilighetssatsingen sentralt i Fyllingsdalen på flere tiår.

– Det er få områder i Bergen hvor man kan få en splitter ny leilighet i sentrale strøk, men likevel ha kun minutter til skogens ro, hvor man knapt kan høre noe trafikk i det hele tatt. Alt i alt en super beliggenhet for deg som ønsker å bo «der det skjer», men ha muligheten til å koble av i naturskjønne omgivelser uten ståk og støy, heter det på boligprosjektets hjemmeside.

Oasen kjøpesenter er like i nærheten med et stor utvalg av butikker. Ved senteret er det også en bussterminal og taxi-holdeplass. Dessuten får Bybanen holdeplass der i 2022. Med bil eller buss tar det i underkant av 10 minutter til Bergen sentrum, og med Bybanen vil det ta drøyt 10 minutter til Haukeland sykehus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Ung Eiendom Vest med nye samarbeidspartnere – jakter styremedlemmer

Nyheter / fredag 22. mars 2024

250 Norconsult-ansatte flytter til Solheimsviken

Nyheter / torsdag 21. mars 2024

Nå kan det bli hundrevis av nye boliger på Laksevåg

Nyheter / torsdag 21. mars 2024

Kan fylkeskommunen nekte innsyn i leiekontraktene for Vestlandshuset?

Nyheter / torsdag 21. mars 2024

Derfor er ikke Vestlandshuset organisert gjennom et single purpose-selskap

Nyheter / onsdag 20. mars 2024

Skal oppheve 20 eldre reguleringsplaner

Nyheter / tirsdag 19. mars 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no