Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

STORSLÅTT UTSIKT: Stuen er på over 100 kvadratmeter og har storslått utsikt. Foto: Privatmegleren/Espen Wilhelmsen

Luksusbolig ennå ikke solgt

- I dette segmentet må man regne med at det tar 3-6 måneder å få solgt, sier daglig leder Tom Jørgensen i Privatmegleren Vikebø & Jørgensen om bergensleiligheten med en prisantydning på 37 millioner.

Tore Årdal

torsdag 6. juni 2019 21:27 (Oppdatert 17. september 2019 0:53 )

Den 20. mai la Privatmegleren ut for salg en eksklusiv penthouse hjørneleilighet på Nordnes Brygge. Selger er Linda og Bjørn Wollan, som står bak boligprosjektet og selv har bodd i den nevnte leiligheten.

Privatmegleren har tidligere solgt en leilighet i det samme bygget for 32 millioner kroner, som var prisrekord i Bergen. Nå sikter meglerforetaket mot enda en ny prisrekord. Penthouse leiligheten er priset til 37 millioner kroner.

– Hvordan har tilbakemeldingene fra interessentene vært på prisen så langt?

– Alle synes jo at det er mye penger, men samtidig får man her masse får pengene. Det er Bergens dyreste leilighet, men også den beste leiligheten, svarer Tom Jørgensen i Privatmegleren Vikebø og Jørgensen.

Han er ikke overrasket over at leiligheten ennå ikke er solgt.

– I dette segmentet må man regne med at det tar tid å få solgt. Det er langt enklere å selge en leilighet til 3,5 millioner, ettersom det er langt mindre å ta hensyn til for både kjøpere og selgere. Enkelte interessenter har eksempelvis gitt tilbakemelding om at denne boligen rett og slett blir for romslig, sier Jørgensen.

Leiligheten har et bruksareal på 343 kvadratmeter og en privat takterrasse på hele 77 kvadratmeter «med panoramautsikt og sol fra tidlig morgen til solnedgang».

– Dette er en sjelden mulighet til å skaffe seg en av Bergens mest unike og kvalitetsrike boliger. Leiligheten er en ny og lekker 6-roms penthouse hjørneleilighet med en svært attraktiv beliggenhet på Nordnes. Leiligheten befinner seg i 9. etasje og i den delen av bygget som ble totalrehabilitert i 2015, heter det i annonsen.

Innvendig er det tre store soverom, alle med egne bad. Stuen er på over 100 kvadratmeter, «selvfølgelig med storslått utsikt. Stuen har to elegante gasspeiser og åpen løsning mot et førsteklasses kjøkken».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Nytt boligprosjekt: Vil bygge opp mot 12.000 kvm i Ytre Sandviken

Nyheter / tirsdag 23. april 2024

Selger Strandgaten 223

Nyheter / søndag 21. april 2024

BIRs nye kontorbygg på Nygårdstangen vant Eiendomsprisen

Nyheter / torsdag 18. april 2024

Kjøper 38 leiligheter og 3 næringsseksjoner i Bergen

Nyheter / torsdag 18. april 2024

Statsforvalteren om at fylkeskommunen hemmeligholder leiekontrakter: – Ikke krav på innsyn

Nyheter / tirsdag 16. april 2024

Tingretten og jordskifteretten til Entra-bygg

Nyheter / mandag 15. april 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no