Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

DRIFT: AMFI Nesttun i Fana inngår i Olav Thon Gruppens senterportefølje. Nå utvides driftsansvaret på AMFI Nesttun til å også omfatte alle butikkene på gateplan.

Utvider forvaltningen ved AMFI Nesttun

AMFI Nesttun i Fana er et forvaltet kjøpesenter inngår i Olav Thon Gruppens senterportefølje. Nå utvides driftsansvaret på til å også omfatte alle butikkene på gateplan.

Glen Widing

mandag 14. oktober 2019 22:09 (Oppdatert 2. januar 2020 20:57 )

– Olav Thon Gruppen har den største kompetansen og den beste driftserfaringen for kjøpesentre i Norge. Det har tatt oss 25 år å samle alle handelseiendommene i gågaten og på torget til ett felles eierskap. Nå ser vi frem til en samlende og markedsmessig styrket handel på hele Nesttun med felles annonsering, og ikke minst felles åpningstider, sier administrerende direktør Rune Birkeland i Zurhaar & Rubb i en pressemelding.

Fra 1. januar 2020 vil AMFI Nesttun drifte, leie ut og markedsføre ytterligere 26 butikker med et samlet areal på ca. 5.000 kvadratmeter. Dette er en videreføring av dagens avtale om drift av kjøpesenteret AMFI Nesttun. AMFI Nesttun vil fra årsskiftet bestå av 49 butikker samlet og en salgsflate på totalt ca. 13.000 kvadratmeter. Butikkomsetningen for 2020 forventes å bli ca. 550 millioner kroner. Zurhaar & Rubb eier alle handelseiendommene i gågaten og på torget på Nesttun.

– Vi er glad for at Zurhaar & Rubb har valgt å utvide samarbeidet med oss. Vi opplever de som en svært profesjonell aktør i markedet. Nesttun er et attraktivt og spennende område i Bergensregionen, sier Ove Skrøvseth som leder for forretningsutvikling i Olav Thon Gruppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Har planer om boliger på Paradis

Nyheter / onsdag 24. april 2024

Nytt boligprosjekt: Vil bygge opp mot 12.000 kvm i Ytre Sandviken

Nyheter / tirsdag 23. april 2024

Selger Strandgaten 223

Nyheter / søndag 21. april 2024

BIRs nye kontorbygg på Nygårdstangen vant Eiendomsprisen

Nyheter / torsdag 18. april 2024

Kjøper 38 leiligheter og 3 næringsseksjoner i Bergen

Nyheter / torsdag 18. april 2024

Statsforvalteren om at fylkeskommunen hemmeligholder leiekontrakter: – Ikke krav på innsyn

Nyheter / tirsdag 16. april 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no