Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

FRA FORSVARSBYGG: Kari Olrich Sørebø går fra Forsvarsbygg til Cartas.

Blir sjef i Cartas

Kari Olrich Sørebø blir daglig leder i utviklingsselskapet Cartas AS.

Dag-Jørgen Saltnes

onsdag 16. oktober 2019 10:51 (Oppdatert 6. januar 2020 22:53 )

Hun overtar stillingen etter Filip Rygg, som er blitt leder av morselskapet Rexir Holding.

– Vi er både glad og stolt over å få Kari med på laget. Her får vi en leder som både har et sterkt engasjement for bærekraftig eiendomsutvikling, med høy kompetanse om planprosesser og unik erfaring fra både offentlig forvaltning og det private, sier Filip Rygg i Rexir Holding.

Kari Olrich Sørebø kommer fra stillingen som seniorarkitekt i Forsvarsbygg med særlig ansvar for arealplansaker nasjonalt, innsigelsessaker og planmessige strategier knyttet til Forsvarets eiendommer. Hun har mastergrader i landskapsarkitektur og miljøvitenskaplig planlegging. Hun har tidligere jobbet som spesialrådgiver i Hordaland Fylkeskommmune, avdelingsleder i planleggingselskapet Opus Bergen og daglig leder i Grønn Hverdag Hordaland.

I Cartas får Sørebø ansvaret for alle Rexir Holdings pågående eiendomsprosjekter. Selskapet har over 6500 boliger under regulering og nærmere 200 000 kvadratmeter næringsareal.

– Cartas er et spennende selskap, med en svært interessant portefølje av eiendommer og eiere som har visjoner for byutviklingen. Jeg gleder meg til å ta fatt på de ulike oppgavene, og ser frem til å få sette mitt preg på de ulike prosjektene. Etter spennende år i Forsvarsbygg, er dette en unik sjanse til å få jobbe med eiendomsutvikling igjen. Selv om det er vemodig å forlate Forsvarsbygg, gleder jeg meg til å komme i gang i Cartas, sier Kari Olrich Sørebø.

– Vi ønsker helt ubeskjedent å forandre verden med langsiktige investeringer, utvikling av nye konsepter og de beste medarbeiderne, sier Filip Rygg. Med Kari på laget, er vi et langt skritt nærmere å kunne få til dette.

Rexir Holding har flere store transformasjonsprosjekter innen eiendom, men også store eierinteresser i selskaper i andre bransjer. Rexir Holding eies av bergensinvestorene Jan Olav Jørgensen og Tore Andersen. Rexir og de andre virksomhetene holder til i Eidsvåg, midt i et av Bergens største byutviklingsprosjekter, hvor det planlegges 1500 nye boliger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Nytt boligprosjekt: Vil bygge opp mot 12.000 kvm i Ytre Sandviken

Nyheter / tirsdag 23. april 2024

Selger Strandgaten 223

Nyheter / søndag 21. april 2024

BIRs nye kontorbygg på Nygårdstangen vant Eiendomsprisen

Nyheter / torsdag 18. april 2024

Kjøper 38 leiligheter og 3 næringsseksjoner i Bergen

Nyheter / torsdag 18. april 2024

Statsforvalteren om at fylkeskommunen hemmeligholder leiekontrakter: – Ikke krav på innsyn

Nyheter / tirsdag 16. april 2024

Tingretten og jordskifteretten til Entra-bygg

Nyheter / mandag 15. april 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no