Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

PÅ PLASS: Niklas Mayr i den nye landskapsarkitekten Mud AS.

Ny landskapsarkitekt i Bergen

MAD AS har fått på plass den første ansatte til sitt bergenske landskapsarkitektkontor Mud AS. Nå skal de ansette en til på kontoret.

Dag-Jørgen Saltnes

onsdag 1. april 2020 23:35 (Oppdatert 1. juli 2020 17:12 )

– Jeg har gledet meg til dette lenge. Jeg skulle jo gjerne sett at situasjonen var litt annerledes og at ikke alle stort sett jobbet hjemmefra for øyeblikket, men det er ingen hindring. Mud er nå i full drift. Vi har masse å gjøre, så nå må få inn en til, sier Niklas Mayr.

Han kommer fra stillingen som landskapsarkitekt for Fortunen Arkitektur AS i Bergen og skal lede den nye landskapsarkitektsatsingen til MAD. Mud har ambisjoner om å bli landsdekkende, men starer satsingen i Bergen, hvor det er et stort behov for et landskapsarkitekturkontor.

– Befolkningsvekst, klimaendringer og mobilitet er noen av de behovene byens uteområder og møteplasser må imøtekomme. Det er gjennom gode planer og design at vi utvikler områder som gir verdi til brukerne, ikke bare i dag, men også i morgen. Ved å levere planer som både tar hensyn til prosjektet, til klima, ressursene og bygningene rundt, vil Mud landskapsarkitekter levere fremtidens møteplasser i byene, sier Niklas Mayr.

Mud har allerede lyst ut en stilling til og har store vekstambisjoner.

– Når vi nå utvider Mad-familien med enda en startup, er det med et fremtidsrettet landskapsarkitekturfirma, som skal bidra til bærekraftig by- og stedsutvikling. Mud er frittstående, og vi ser frem til å arbeide med prosjekter over hele landet i samarbeid med arkitektkontorer og andre fagmiljøer. Mud har base i Bergen, og er lokalisert sammen med våre arkitekter der, sier Nicolai Riise, konsernsjef i Mad AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Slik blir nye Nøstet

Nyheter / torsdag 25. april 2024

Her vil Skanska bygge 100 nye boliger

Nyheter / torsdag 25. april 2024

Har planer om boliger på Paradis

Nyheter / onsdag 24. april 2024

Nytt boligprosjekt: Vil bygge opp mot 12.000 kvm i Ytre Sandviken

Nyheter / tirsdag 23. april 2024

Selger Strandgaten 223

Nyheter / søndag 21. april 2024

BIRs nye kontorbygg på Nygårdstangen vant Eiendomsprisen

Nyheter / torsdag 18. april 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no