Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

NYE GRUPPELEDERE: Erlend Rudjord og Monica Stoknes er nye gruppeledere ved Bergenskontoret til Asplan Viak.

Asplan Viak styrket plan- og arkitekturgruppen

Asplan Viak har styrket plan- og arkitekturgruppen med to nye gruppeledere og har samtidig skilt ut plangruppen som en egen gruppe.

Dag-Jørgen Saltnes

mandag 12. september 2022 12:21 (Oppdatert 3. oktober 2022 15:42 )

Med over 130 medabeidere i Bergen, er Asplan Viak blant de store rådgivningsfirmaene i Bergen. Nå tar selskapet grep for å styrke både plangruppen og arkitekturgruppen.

Plangruppen var tidligere en del av avdelingen for analyse og utredning, men er nå skilt ut som egen gruppe med 10 medarbeidere, noe som skal styrke kjernen i planfaget og analyse- og utredningskompetansen.

Monica Stoknes startet som gruppeleder for plangruppen i Asplan Viak tidligere i år. Hun har lang erfaring fra eiendomsutviklingsbransjen, med mer enn 12 år som plankonsulent i Opus, samt erfaring med prosjektutvikling i tidlig fase fra OBOS Block Watne.

– Asplan Viak sin faglige bredde og tverrfaglighet er godt tilpasset reguleringsprosesser. Alle spesialfag som en reguleringsplan trenger har vi internt, noe som effektiviserer prosessene, sier Stoknes.

Erlend Rudjord startet 15. august i stillingen som gruppeleder for arkitektgruppen i Bergen. Han kommer fra en stilling som prosjektleder i LINK Arkitektur Bergen, hvor han gjennom 20 år har opparbeidet seg bred erfaring fra eiendomsutvikling og gjennomføring av private og offentlige prosjekt. I Asplan Viak går han inn som leder for arkitektgruppen og de 14 arkitektene og interiørarkitektene som arbeider der.

– Vi gleder oss til å flytte inn i Markeveien 1 i sentrum hvor vi har fått vist frem både vår bredde og spisskompetanse i det som blir våre egne lokaler. Transformasjon og «upcycling» av det eksisterende næringsbygget er gjennomført i henhold til BREEAM-standard. Historiske elementer er ivaretatt på en tiltalende måte. Lokalene er lyse og luftige samtidig som de innbyr til samhandling mellom rådgiverfagene, forteller Rudjord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Bara Eiendom selger i Bergen sentrum

Nyheter / tirsdag 4. oktober 2022

Solgte Porsche Center Bergen

Nyheter / mandag 3. oktober 2022

Vil skape Bergens mest klimavennlige nabolag

Nyheter / mandag 3. oktober 2022

Vil bygge ny kjempe innen utleieboliger

Nyheter / torsdag 29. september 2022

Siktet seg inn mot fylkeshuset

Nyheter / onsdag 28. september 2022

Nordea Liv vant pris for beste avkastning

Nyheter / tirsdag 27. september 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no