Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

HOTELL: Bergenseren Kjell Rennestraum var interessert i å kjøpe denne eiendommen, men likte ikke alt som kom frem da han undersøkte eiendommen nærmere. Nå er han dømt til å måtte betale 27 millioner kroner i erstatning.

Bergensselskap konkurs etter eiendomskrangel med Carew

Kjell Rennestraum fra Bergen tapte eiendomskrangelen mot John Carew og ble dømt til å betale nær 30 millioner kroner i erstatning. Nå er selskapets hans konkurs.

Torgeir Hågøy

onsdag 22. august 2018 14:12 (Oppdatert 5. november 2018 7:30)

Bergen tingrett slo mandag selskapet Regnbyen Eiendom 2 As konkurs. Selskapet er heleid av Kjell Rennestraum. Bakgrunnen var et krav fra skattemyndighetene på knappe 87.000 kroner. Det skriver Bergensavisen.

Stridens egentlige kjerne omhandler imidlertid langt større beløp og handler om en eiendomskrangel med tidligere fotballproff, John Carew. I 2014/2015 la Carew og hans mangeårige advokat, Per Arne Flod, ut en større eiendom for salg. Rennestraum fikk tilslaget og kjøpte eiendommen for 126 millioner kroner. Han trakk seg imidlertid da kjøpet skulle gjennomføres. Årsaken var ifølge Rennestraum feil og mangler ved bygget. Carew og Flod måtte da gjennomføre et dekningssalg til en sum som var åtte millioner kroner lavere enn opprinnelig bud fra Rennestraum. De gikk da til sak mot Rennestraum. De vant frem på de fleste punkter og Rennestraum ble dømt til å betale en erstatning på 27 millioner kroner.

Rennestraum er ifølge avisen uenig i denne dommen og har anket til lagmannsretten. Saken er foreløpig ikke berammet. Rennestraum opplyste at han vil kunne dekke kravet dersom han vinner i lagmannsretten og får idømt saksomkostninger.

I og med at Rennestraum har anket dommen er den ikke rettskraftig.

(Visited 872 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Ambisiøst boligprosjekt på Nordnes

Nyheter / fredag 16. november 2018

Vil bygge 48 leiligheter i Fana

Nyheter / torsdag 15. november 2018

Storprosjekt på Kokstad

Nyheter / onsdag 14. november 2018

Kygo med planer for Bergens dyreste bolig

Nyheter / onsdag 14. november 2018

Solgte sjøeiendom ved byfjorden

Nyheter / tirsdag 13. november 2018

Nå tar det av i Bergen

Nyheter / mandag 12. november 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no