Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Prosjektet består av 26 leiligheter pluss to underetasjer med parkering, samt én etasje der det kommer butikker annen næringsvirksomhet. (SKISSE: MAD)

BetonmastHæhre bygger i Myrkdalen

BetonmastHæhre har signert samspillskontrakt med Myrkdalen Fjellandsby AS om bygging av leilighetsprosjektet Kamben i Myrkdalen i Voss kommune. Kontrakten har en verdi på 78 millioner kroner (inkl. mva.).

Torgeir Hågøy

tirsdag 5. juni 2018 22:01 (Oppdatert 10. oktober 2018 8:32)

– Vi har hatt en god og effektiv samspillsfase med byggherren og rådgivergruppen, og resultatet er et veldig flott bygg, sier Arne Kleivdal, daglig leder i BetonmastHæhre Bergen. Nå ser vi frem til et godt samarbeid også i byggingen av Kamben, avslutter Kleivdal.

I tillegg til 26 leiligheter består bygget av to underetasjer med parkering, samt én etasje der det kommer butikker og annen næringsvirksomhet. Byggestart var 15. mai, og bygget står ferdig i august 2019.

– Etter en vel gjennomført samspillsfase med BetonmastHæhre er det gledelig å ha startet opp dette nye prosjektet i Myrkdalen Fjellandsby. Med Kamben tar vi enda et viktig skritt i retning av å realisere visjonen om å være den ledende norske helårsdestinasjonen for hele familien. Kamben vil være med på å fullføre rammen rundt torget i landsbyen, slik at vi nå får mulighet til å ferdigutvikle hjertet i destinasjonen. Dette vil gi oss gode næringslokaler på gateplan med nye tilbud til våre gjester, innendørs parkeringsplasser og gode leiligheter rett ved skitrekket, sier Linda Løtvedt Aas, eigedomsjef i Myrkdalen Fjellandsby.

(Visited 308 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Jakter næringstomter i og rundt Bergen

Nyheter / onsdag 20. februar 2019

Vil ha 32 millioner på Kokstad

Nyheter / tirsdag 19. februar 2019

Har nesten 500 mål å boltre seg på

Nyheter / mandag 18. februar 2019

Skal selge storbygg

Nyheter / fredag 15. februar 2019

Regionens hus er satt på vent

Nyheter / torsdag 14. februar 2019

Businessparken begynner å ta form

Nyheter / tirsdag 12. februar 2019

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no