Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

FRA OBOS BLOCK WATNE: Arild Halseth bytter jobb og går til Skanska EIendomsutvikling.

Blir prosjektsjef i Skanska Eiendomsutvikling Bergen

Arild Halseth er ansatt som prosjektsjef i Bergen i Skanska Eiendomsutvikling.

Dag-Jørgen Saltnes

torsdag 11. august 2022 6:48 (Oppdatert 3. oktober 2022 15:42 )

Første august tok Arild Halseth over stillingen som prosjektsjef portefølje Bergen i Skanska Eiendomsutvikling. Han kommer fra stillingen som regionsjef i OBOS Block Watne AS, og har tidligere også lang erfaring som prosjektleder for utvikling med ansvar for koordinering og akkvisisjon av prosjektutviklingen i Block Watne.

– Vi er veldig glade over å få Halseth med på laget. Det er flott å se at vi klarer å tiltrekke oss rett kompetanse, noe vi er avhengige av for å utvikle oss i den retningen vi ønsker. Skanska Eiendomsutvikling vokser for tiden stort, og vår strategiske satsning innebærer at vi skal øke aktiviteten og tomteporteføljen også i Bergen. Skanska skal være ledende på klima og miljø, og vi ser fram til å utvikle grensesprengende prosjekter også på Vestlandet. En av Arilds første oppgaver blir rekruttering av ny prosjektleder slik at vi blir enda bedre rustet for å nå målene vi har satt oss, sier regiondirektør Magnus Ervik Fossheim.

– Det er veldig spennende med ny rolle I Skanska. Vi ser at utvikling av bolig stadig blir mer utfordrende. Det forventes mer av utbyggerne, og både kommunene og kundene er mer bevisst på hva de ønsker, og stiller derfor stadig flere krav. I et marked med mange aktører er det derfor viktig å levere produkter som markedet faktisk etterspør, og det må bygges i de robuste områdene der folk vil bo. Dette innebærer attraktive områder med god kollektivdekning, servicetilbud og kort vei til skole og barnehage. I Bergen får vi signaler om at det ikke vil bli godkjent nye prosjekt som genererer mer bilbruk, og dette gjør at vi må tenke nytt og være åpen for innovasjon. Jeg gleder meg til å være med på å utvikle gode prosjekter og til å være en del av den økende satsningen på Vestlandet, sier Arild Halseth.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Bara Eiendom selger i Bergen sentrum

Nyheter / tirsdag 4. oktober 2022

Solgte Porsche Center Bergen

Nyheter / mandag 3. oktober 2022

Vil skape Bergens mest klimavennlige nabolag

Nyheter / mandag 3. oktober 2022

Vil bygge ny kjempe innen utleieboliger

Nyheter / torsdag 29. september 2022

Siktet seg inn mot fylkeshuset

Nyheter / onsdag 28. september 2022

Nordea Liv vant pris for beste avkastning

Nyheter / tirsdag 27. september 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no