Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

SAMARBEID: Fra venstre: Endre Ljones, direktør for Norconsult Bergen, Rune Lyngbø, prosjektdirektør, Norconsult og leder for Design i Bonava Bergen, Ronny Steinsvik ser fram til å jobbe tett sammen med flere av de største prosjektene til Bonava i bergensregionen. Foto: Arvid Steen, Bonava.

Bonava og Norconsult med rammeavtale på Vestlandet

Norconsult skal bistå boligutvikleren Bonava med prosjekterings- og rådgivertjenester.

Dag-Jørgen Saltnes

fredag 5. november 2021 10:49 (Oppdatert 25. november 2021 19:21 )

Rammeavtalen gjelder for Bonavas prosjekter i bergensområdet og baserer seg på 10 000 årlige rådgivningstimer utført av Norconsult. Avtalen legger til grunn en betydelig satsing på utbyggings fra Bonava i Bergen de kommende årene, og gir kontinuitet i rådgivning, samarbeidet og volum for begge parter.

Prosjektdirektør i Norconsult, Rune Lyngbø, er svært fornøyd med at selskapet har inngått en avtale med Bonava.

– Vi er glade for å gå inn i samarbeid med Bonava, som er en betydelig aktør innen byutvikling i Bergen. Vi har allerede etablert et godt samarbeid med Bonavas dyktige medarbeidere, og erfaringene hittil er meget gode. Nå ser vi frem til å videreutvikle gode og fremtidsrettede løsninger sammen, sier Lyngbø.

Rammeavtalen gjelder for alle Norconsults fagområder. I dag leverer Norconsult tjenester til Bonava innen rådgivende ingeniørfag.

– Norconsult er en totalrådgiver som leverer helhetlige rådgivningstjenester med vekt på bærekraft og innovasjon. Vi er opptatt av et tett og godt samarbeid med kundene våre, og av å være gode rådgivere som både forstår kunden, og utfordrer dem der vi ser bedre og mer bærekraftige løsninger. Bonava er både er fremoverlente og ambisiøse, og det blir spennende å utvikle byen sammen, sier Endre Ljones, direktør for Norconsults kontor i Bergen.

Leder for design-avdelingen i Bonava Bergen, Ronny Steinsvik, er tilfreds med Norconsult som rådgiver og samarbeidspartner.

– Vi har en stor tomtebank i Bergen og omegn, og har flere prosjekter gående samtidig, vi er også på jakt etter nye tomter å utvikle. Vi er blant de største boligutviklerne i bergensregionen, og setter stor pris på dyktige samarbeidspartnere. Vi benytter oss av de beste folkene i markedet. Jeg er veldig fornøyd med at de flinke fagfolkene i Norconsult blir en del av det å skape gode Bonava-nabolag. Jeg ser fram til å sette dem inn i våre spennende boligprosjekter, sier Steinsvik.

Norconsult blir også en viktig samarbeidspartner i Bonavas nye, modulbaserte byggesystem.

– I Bonava arbeider vi målrettet for å samle alle de gode løsninger og bygningskomponenter vi anvender i våre byggeprosjekter, i et felles system under navnet Bonava Byggesystem.

For Bonava er det viktig, at våre rådgivere kjenner vårt system som vil bli sentralt i vår måte å bygge på i tiden framover, sier Steinsvik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Selger Aibel-bygget på Kokstad for 855 mill.

Nyheter / onsdag 1. desember 2021

Her kan det komme 200 boliger

Nyheter / onsdag 1. desember 2021

Bygger for bakerikjede – nå kan selskapet ese ut

Nyheter / onsdag 1. desember 2021

Selger industrieiendom med utviklingspotensial

Nyheter / mandag 29. november 2021

Blar opp 128 mill. på Ågotnes

Nyheter / torsdag 25. november 2021

Nektet for å ha tent på sitt eget hus. Så fant politiet kvittering for 16 liter rødsprit

Nyheter / torsdag 25. november 2021

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no