Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

NY NÆRINGSMEGLER: Ståle Iden har blitt næringsmegler hos Eiendomsmegler 1 Næringseiendom. (Foto: EM1)

Bytter ut bolig med næringseiendom

Eiendomsmegler 1 næringseiendom har hentet Ståle Iden som ny megler. Iden bytter med det ut bolig med næringseiendom.

Torgeir Hågøy

tirsdag 3. april 2018 10:46 (Oppdatert 26. juni 2018 23:29)

– Jeg har arbeidet med megling av privatboliger i 18 år, og ønsker nå å utvikle meg videre i et annet marked. Jeg har hatt en fantastisk tid som boligmegler, men gleder meg veldig til å nå utfordre det mer profesjonelle markedet, sier Ståle Iden, som kommer fra stillingen som leder for DNB Eiendom sitt meglerkontor i Lagunen.

Sammen med Kurt Furnes og Petter Grevstad Theodorsen utgjør han meglerteamet hos Eiendomsmegler 1 Næringseiendom i Bergen etter at Fredrik Stenevik sluttet for å bli en del av nyetablerte WPS Næringsmegling. Iden
– Jeg ønsker å ta aktiv del i videre utvikling av våre tjenester og sikre næringsmegling av høy kvalitet i alle ledd. Personlig har jeg naturligvis ambisjoner om å være en betydelig bidragsyter til selskapets resultater, sier Iden.
Han forteller at han både skal jobbe med transaksjoner og utleieoppdrag.
– Det er et uutnyttet potensial i marked for utleie av næringseiendommer og det vil være naturlig å ha stort fokus på dette i tiden som kommer, sier Iden.
Han forteller at de også satser på søkeoppdrag hvor de aktivt arbeider for å skaffe egnede lokaler for alle typer selskaper.

Iden vedgår at det noen faglige forskjeller ved å megle bolig og næring, men påpeker at begge deler handler om å være et verdiskapende mellomledd.
­– Jeg har gått en skole hvor høy faglighet er fundamentalt for suksess. Dette vil jeg også etterleve i min nye tilværelse som næringsmegler. Det blir spennende å se hvor stor overgangen blir. Som boligmegler kommer vi tett på mennesker da vi som regel omsetter hjemmet deres. Som næringsmegler vil dette være noe annerledes. Jeg vil trolig også oppleve en annen omsetningshastighet ved både salg og utleie som nok fraviker fra det vi har vært vant med innenfor boligmegling. Uansett vil strukturert og målrettet jobbing lønne seg over tid, sier Iden.

(Visited 567 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Solgte to leiegårder

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Bygger boliger for 272 mill.

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

BOB satser på delingsøkonomi

Nyheter / tirsdag 11. desember 2018

Vil ha 45 millioner på Kokstad

Nyheter / mandag 10. desember 2018

Skal oppføre bygg på 8.000 kvm

Nyheter / fredag 7. desember 2018

Utvider Midtunbygget med 3.500 kvm

Nyheter / onsdag 5. desember 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no