Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

HOTELL: Bergenseren Kjell Rennestraum var interessert i å kjøpe denne eiendommen, men likte ikke alt som kom frem da han undersøkte eiendommen nærmere. Nå er han dømt til å måtte betale 27 millioner kroner i erstatning.

Carew med full pott i eiendomskrangel

John Carew får 27 millioner kroner i erstatning etter en havarert eiendomskrangel med en bergenser.

Torgeir Hågøy

torsdag 24. mai 2018 20:53 (Oppdatert 18. september 2018 21:26)

John Carew AS og advokat Per Arne Flod AS gikk seirende ut av søksmålet mot bergenseren Kjell Rennestraum. Bergenseren gjorde ikke opp for seg, da han mente eiendommen hadde en rekke mangler. Oslo tingrett mener derfor at Carew og co var i sin fulle rett i å heve salget, og idømmer John Carew og Per A. Flod renter og erstatning på totalt 26,7 millioner kroner.
Om kjøperen Kjell Rennestraum skriver Oslo tingrett at «han handlet klanderverdig ved å inngi et høyt bud nettopp med det formål å stoppe den pågående salgsprosessen». Det skriver Nettavisen.

Da Rennestraum ikke gjorde opp for seg valgte John Carew og Per A. Flod å gjennomføre et dekningssalg, og fikk til slutt 118 millioner kroner for bygget. Deretter krevde de erstatning fra både Regnbyen Eiendom og Rennestraum privat.

Oslo tingrett konkluderer altså med at Carew og Flod har fått medhold i det vesentlige, og pålegger motparten å betale deres advokatutgifter. Dommen pålegger Regnbyen Eiendom å betale 15,3 millioner kroner, pluss en erstatning på 5,7 millioner kroner. I tillegg pålegges Kjell Rennestraum personlig å betale 5,0 millioner kroner i erstatning til Per Arne Flod AS og John Carew. Og som siste post må bergenseren og hans selskap betalte motpartens advokatregning på 710.000 kroner.

(Visited 188 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Jakter næringstomter i og rundt Bergen

Nyheter / onsdag 20. februar 2019

Vil ha 32 millioner på Kokstad

Nyheter / tirsdag 19. februar 2019

Har nesten 500 mål å boltre seg på

Nyheter / mandag 18. februar 2019

Skal selge storbygg

Nyheter / fredag 15. februar 2019

Regionens hus er satt på vent

Nyheter / torsdag 14. februar 2019

Businessparken begynner å ta form

Nyheter / tirsdag 12. februar 2019

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no