Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

JAKTER ANSATTE: – Nå er vi på jakt etter de rette folkene til å starte opp kontoret, sier Geir G. Hantveit, konsernsjef i DARK Design Group.

DARK etablerer seg i Bergen

Med stadig flere prosjekter og henvendelser fra lokale oppdragsgivere, velger arkitekt- og designhuset å åpne et nytt kontor i Bergen.

Tore Årdal

fredag 25. mars 2022 11:06 (Oppdatert 24. juni 2022 13:20 )

DARK Bergen AS vil være del av DARK Design Group AS, et tverrfaglig arkitekt- og designhus bestående av DARK Arkitekter, Lark landskapsarkitekter og Zinc interiørarkitekter. Konsernet teller i dag 170 ansatte fordelt på 5 kontorer – Oslo, Stavanger, Fredrikstad, Drammen og Gdansk. Fra og med 1. august vil selskapet også være operative i Bergen.

– Vi ser frem til å starte opp i Bergen. Byen har mye spennende utvikling på gang, og vi har fått spennende henvendelser fra både lokale oppdragsgivere og potensielle nye kolleger som har lyst til å ta del i teamet vårt. Nå er vi på jakt etter de rette folkene til å starte opp kontoret, og vi forventer å kunne være operative rett over sommeren, uttaler Geir G. Hantveit, konsernsjef i DARK Design Group i en pressemelding.

Pandemien har også gitt utfordringer for DARK Design Group, men samtidig har gruppen sett en god forretningsmessig utvikling hos sine oppdragsgivere.

– Vi har opprettholdt god aktivitet i markedene våre, og har derfor kunnet investere i nye satsinger. Vi har gode erfaringer fra våre etableringer og ser at kundene verdsetter vårt tverrfaglige konsept. Derfor er vi trygge på å gå inn i nye markeder, som i dette tilfellet Bergen. Vår strategi for å lykkes er enkel; vi samler på de beste folka, sier Hantveit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

«Naturlig for BOB å engasjere seg i den fremtidige byutviklingen på Dokken»

Nyheter / mandag 4. juli 2022

Søker inntil 9.500 kvm i Bergen

Nyheter / mandag 4. juli 2022

Her vil Trond Mohn og Selvaag Bolig bygge opp mot 250 boliger

Nyheter / torsdag 30. juni 2022

Bergen Parkering dro inn 150 mill. i inntekter

Nyheter / tirsdag 28. juni 2022

VestenFjeldske Eiendom fikk leieinntekter på 120 millioner

Nyheter / tirsdag 28. juni 2022

LPO tar kontrollen over FAVN arkitekter

Nyheter / fredag 24. juni 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no