Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

PÅ TOPP: GC Rieber Eiendoms Tor Instanes (tv) kan glede seg over at selskapet han leder har best merkevare i Bergen. Lars Erik Wirschings WPS Nærinhgsmegling topper meglerkåringen. Morten Olaisen (th) i NEMEET står bak undersøkelsen.

Disse har best merkevare i Bergen

GC Rieber Eiendom topper merkevareundersøkelsen Eiendomsbarometeret i Bergen for åttende år på rad. Blant meglerne inntar WPS Næringsmegling toppen.

Dag-Jørgen Saltnes

torsdag 27. mai 2021 11:31 (Oppdatert 26. august 2021 10:43 )

Undersøkelsen, som NEMEET AS står bak, kartlegger de ledende eiendomsaktørene i landets fire største byer. GC Rieber Eiendom er både byens best ansette og mest kjente utleier av næringseiendom. Den totale merkevarescoren på 74 er tre poeng mer enn Bara Eiendom, som inntok andreplassen. De følges tett av DNB Næringseiendom og Entra, begge med 70 poeng.

– GC Rieber er det eneste aktøren som har vunnet i sin kategori i sin by alle årene vi har målt. De oppleves nok som den klare bransjelederen i enda større grad enn de beste i Stavanger og Oslo. Det eneste selskapet vi finner som kanskje har en noe lik posisjon, er E.C. Dahls Eiendom i Trondheim, sier Morten Olaisen, daglig leder i NEMEET research som står bak undersøkelsen.

– Vi er stolte over at jobben vi gjør blir lagt merke til. Hele teamet vårt med 35 dedikerte ansatte jobber hardt hver dag for skape gode kundeopplevelser og være med å utvikle byen til et stadig bedre sted for alle, sier Tor Instanes, administrerende direktør i GC Rieber Eiendom.

Blant meglerne tar WPS Næringsmegling tilbake førsteplassen de fikk i 2019. Selskapet har nå en total merkevarescore på 73 poeng, og ligger fem poeng foran Kyte Næringsmegling på 68. På tredjeplass finner vi DNB Næringsmegling med 65.

– WPS har på rekordtid etablert seg som markedsleder i Bergen. Det tar vanligvis lang tid å etablere en sterk merkevare og det er imponerende at WPS allerede i sitt fjerde driftsår ser ut til å ha etablert seg som den ledende næringsmegleren i byen, sier Olaisen.

– Dette har vært en fantastisk reise og vi er utrolig stolt av kompetansen og kraften som nå er samlet i selskapet. Helt siden beslutningen om å etablere WPS har det vært en klar ambisjon å bli en av de ledende i Bergen. Takket være ambisiøse og dyktige kolleger har vi kommet lengre enn vi turte å håpe på da vi startet opp i 2018. Resultatene fra Eiendomsbarometeret motiverer for videre innsats, sier daglig leder i WPS, Lars Erik Wirsching.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Perfekt storm i transaksjonsmarkedet i Bergen

Nyheter / torsdag 16. september 2021

Advarer Bergen-politikerne mot Oslo-fellen

Nyheter / onsdag 15. september 2021

Vil bygge på helsepark med to etasjer

Nyheter / tirsdag 14. september 2021

Tre leiegårder solgt – kommunen benytter ikke forkjøpsrett

Nyheter / mandag 13. september 2021

Sigba Eiendom fikk overskudd på 100 millioner

Nyheter / torsdag 9. september 2021

Leieinntektene skyter i været i Simonsviken Næringspark

Nyheter / onsdag 8. september 2021

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no