Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Administrerende direktør i Fana Sparebank, Lisbet K. Nærø (t.h.) og advokat og daglig leder i Himla, Tine Lekven Johansen, satser i Oslo.

Himla bra i Bergen – nå skal Oslo-markedet tas

Fana Sparebank-eide Himla Eiendomsmegling har tatt Bergen-markedet med storm. Nå satses det på Oslo-markedet.

Dag-Jørgen Saltnes

søndag 7. oktober 2018 21:49 (Oppdatert 12. april 2019 16:16)

Med et konsept som innebærer en fast lavpris på 30 000 kroner ved eiendomsmegling, har Himla Eiendomsmegling slått seg opp i markedet i Bergen. Nå har selskapet, som eies av Fana Sparebank, ansatt tre meglere i det nystartede Oslo-kontoret.

– Himla har hatt en suksess i Bergen over all forventning, og det er derfor naturlig at vi går inn i Oslo, som har et av de mest spennende boligmarkedene for tiden. Vi har stor tro på at markedet i hovedstaden er overmodent for en prisbevisst megler, sier administrerende direktør i Fana Sparebank og styreleder i Fana Sparebank Eiendom, Lisbet K. Nærø.

– Først og fremst vil Himla passe svært godt i oslomarkedet. Hovedstaden har et sterkt boligmarked med lav omsetningstid, og det er veldig mange leiligheter i de sentrale strøkene av Oslo, sier daglig leder i Himla Eiendomsmegling, Tine Lekven Johansen.

Målet med lavpriskonseptet til Himla Eiendomsmegling er å redusere kostnadene maksimalt, samtidig som det ikke skal gå på bekostning av prisen kunden oppnår ved salget av boliger. Det er særlig kostnadene ved å få inn nye oppdrag som tas ned. Himla fokuserer særlig på digitalisering, og har også effektivisert meglernes hverdag ved blant annet å droppe unødvendige befaringer og møter med kunder som ikke resulterer i oppdrag.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Bystyret vedtok arkitekturstrategi

Nyheter / fredag 21. juni 2019

Ny landskapsarkitekt i byen

Nyheter / torsdag 20. juni 2019

Her kommer badeanlegg og brannstasjon

Nyheter / onsdag 19. juni 2019

Vurderer boligprosjekt her

Nyheter / tirsdag 18. juni 2019

Her vil finansmann bygge 40 boliger

Nyheter / mandag 17. juni 2019

Verdens første bærekraftige kanalby

Nyheter / fredag 14. juni 2019

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no