Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

INTERESSANTE PROSJEKTER: – Vi har veldig kompetente medarbeidere, som jobber med veldig interessante prosjekter, sier daglig leder Nancy Jøssang i OPUS.

Kanonår for OPUS

Rådgivningsselskapet er involvert i store transformasjonsprosjekter, deriblant Bergen Byarena, og får nå betalt for systematisk ledelse over tid.

Tore Årdal

onsdag 20. april 2022 14:39 (Oppdatert 18. mai 2022 11:08 )

OPUS ble etablert i 1990, og er i dag en betydelig aktør innen by- og stedsutvikling. Med driftsinntekter på 40,3 millioner kroner i 2021 hadde selskapet sitt beste regnskapsår noensinne. I 2020 var omsetningen på 30,3 millioner.

Resultat før skatt endte i fjor på 10,4 millioner kroner (5,3 millioner i 2020). På bakgrunn av resultatet tar eierne utbytte på 7,6 millioner (4,0 mill. i 2020).

– Resultatet er gledelig. Vi har systematisk jobbet med forbedringsprosjekter over tid, og vi ser at disse nå etter hvert gir resultater, sier daglig leder og hovedaksjonær Nancy Jøssang i OPUS.

Selskapet har en god oppdragsmengde, og Jøssang mener dette viser at de leverer på kvalitet.

– Vi har kompetente medarbeidere, som jobber med veldig interessante prosjekter. Det gjør at de ansatte trives godt. Og her må vi si takk til kundene, som gir oss disse interessante prosjektene, påpeker hun.

OPUS jobber med en rekke store transformasjonsprosjekter på Vestlandet, med hovedvekt på Bergen. Selskapet bistår blant annet Nygårdstangen utvikling med rådgivning, prosjektledelse og detaljregulering i planarbeidet for etablering av en Byarena på Nygårdstangen, samt transformasjon og videre utvikling av området rundt. Andre eksempler på transformasjonsprosjekter er Bergensmeieriet på Minde, Laksevåg verft og Bildetangen.

– Når vi viser at vi er gode på transformasjonsprosjekter, og hva vi klarer å skape for hele byen, gir det positive ringvirkninger for oss. Da blir OPUS et attraktivt selskap å engasjere og å jobbe i, sier Jøssang.

Hun ser ikke bort fra at selskapet etter hvert vil jobbe med transformasjonsprosjekter andre steder i landet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Går til DARK fra Asplan Viak

Nyheter / mandag 23. mai 2022

– Det kan knapt bli mange nok nye boliger i sentrum

Nyheter / torsdag 19. mai 2022

Gikk fra Opus til Bonava

Nyheter / onsdag 18. mai 2022

Herman Friele inn i styret i Citybox

Nyheter / fredag 13. mai 2022

Boligprosjekt inngår i kunstutstilling

Nyheter / torsdag 12. mai 2022

Backer kjøpte kombieiendom på Midtun

Nyheter / onsdag 11. mai 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no