Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

JAKTER NY KOLLEGA: Karina Raatræ, Lars Erik Wirsching, Fredrik Stenevik, Vibeke Eriksen og John Kenneth Porten jakter ny kollega etter superåret 2018.

Kanonstart for utbrytere i Bergen

WPS Næringsmegling oppnådde en omsetning på ca. 17 millioner kroner i sitt første hele driftsår. Nå skal selskapet ansette enda en næringsmegler.

Tore Årdal

onsdag 6. mars 2019 7:03 (Oppdatert 9. mai 2019 12:36 )

– Dette er over all forventning. Samtidig er vi ydmyke, for tillit er ferskvare og må fortjenes hver dag, sier partner og daglig leder Lars Erik Wirsching i WPS Næringsmegling.

I oktober 2017 ble det kjent at den erfarne duoen Wirsching og John Kenneth Porten gir seg i DNB Næringsmegling i Bergen og starter egen meglervirksomhet sammen med Fredrik Stenevik fra Sparebank 1 SR-Bank. Senere fikk de med seg Vibeke Eriksen som prosjektleder og Karina Raatræ som rådgiver.

Fjorårets transaksjonsvolum for WPS ble ca. 1 milliard kroner. I tillegg kommer utleie av ca. 35 000 kvadratmeter på vegne av kundene.

– Vi har nå oppdrag på salg av eiendommer for godt over 1 milliard kroner, samt en god utleieportefølje, og ligger derfor godt an til en betydelig større aktivitet i år enn i fjor, sier han.

Selskapets omsetning i første hele driftsår ble altså ca. 17 millioner kroner. Resultatet er ikke klart ennå, men Wirsching sier at de uansett blir veldig fornøyd med bunnlinjen.

– Vi jobber basert på resultater. Når vi skaper resultater for våre oppdragsgivere, blir det også gode resultater for oss. For øvrig har vi hatt veldig stort kostnadsfokus i oppstartsåret 2018, sier han.

Med økende oppdragsmengde er WPS – som tilbyr rådgivning og tjenester innen kjøp, salg, verdivurdering, analyse og utleie av næringseiendom – nå på jakt etter enda en næringsmegler.

– Våre medarbeidere har høy kompetanse og lang erfaring, og har gjennom dette bygget opp en unik markedsforståelse og et stort nettverk på beslutningsnivå både lokalt, regionalt og nasjonalt. Den rette kandidaten kan sammen med oss skape videre utvikling, skriver selskapet i annonsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

«Naturlig for BOB å engasjere seg i den fremtidige byutviklingen på Dokken»

Nyheter / mandag 4. juli 2022

Søker inntil 9.500 kvm i Bergen

Nyheter / mandag 4. juli 2022

Her vil Trond Mohn og Selvaag Bolig bygge opp mot 250 boliger

Nyheter / torsdag 30. juni 2022

Bergen Parkering dro inn 150 mill. i inntekter

Nyheter / tirsdag 28. juni 2022

VestenFjeldske Eiendom fikk leieinntekter på 120 millioner

Nyheter / tirsdag 28. juni 2022

LPO tar kontrollen over FAVN arkitekter

Nyheter / fredag 24. juni 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no