Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

JAKTER NY KOLLEGA: Karina Raatræ, Lars Erik Wirsching, Fredrik Stenevik, Vibeke Eriksen og John Kenneth Porten jakter ny kollega etter superåret 2018.

Kanonstart for utbrytere i Bergen

WPS Næringsmegling oppnådde en omsetning på ca. 17 millioner kroner i sitt første hele driftsår. Nå skal selskapet ansette enda en næringsmegler.

Tore Årdal

onsdag 6. mars 2019 7:03 (Oppdatert 9. mai 2019 12:36 )

– Dette er over all forventning. Samtidig er vi ydmyke, for tillit er ferskvare og må fortjenes hver dag, sier partner og daglig leder Lars Erik Wirsching i WPS Næringsmegling.

I oktober 2017 ble det kjent at den erfarne duoen Wirsching og John Kenneth Porten gir seg i DNB Næringsmegling i Bergen og starter egen meglervirksomhet sammen med Fredrik Stenevik fra Sparebank 1 SR-Bank. Senere fikk de med seg Vibeke Eriksen som prosjektleder og Karina Raatræ som rådgiver.

Fjorårets transaksjonsvolum for WPS ble ca. 1 milliard kroner. I tillegg kommer utleie av ca. 35 000 kvadratmeter på vegne av kundene.

– Vi har nå oppdrag på salg av eiendommer for godt over 1 milliard kroner, samt en god utleieportefølje, og ligger derfor godt an til en betydelig større aktivitet i år enn i fjor, sier han.

Selskapets omsetning i første hele driftsår ble altså ca. 17 millioner kroner. Resultatet er ikke klart ennå, men Wirsching sier at de uansett blir veldig fornøyd med bunnlinjen.

– Vi jobber basert på resultater. Når vi skaper resultater for våre oppdragsgivere, blir det også gode resultater for oss. For øvrig har vi hatt veldig stort kostnadsfokus i oppstartsåret 2018, sier han.

Med økende oppdragsmengde er WPS – som tilbyr rådgivning og tjenester innen kjøp, salg, verdivurdering, analyse og utleie av næringseiendom – nå på jakt etter enda en næringsmegler.

– Våre medarbeidere har høy kompetanse og lang erfaring, og har gjennom dette bygget opp en unik markedsforståelse og et stort nettverk på beslutningsnivå både lokalt, regionalt og nasjonalt. Den rette kandidaten kan sammen med oss skape videre utvikling, skriver selskapet i annonsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Kjøper Tesla-eiendom i Førde

Nyheter / torsdag 1. juni 2023

Kjøpte av Trond Mohn-selskap – nå er leietakeren konkurs

Nyheter / torsdag 1. juni 2023

Ahlsell leier stort på Minde

Nyheter / torsdag 1. juni 2023

Kultur, bevertning og interiør til Kronstadparken

Nyheter / onsdag 31. mai 2023

Salg av to Porsche-senter ga gode tall

Nyheter / tirsdag 30. mai 2023

Skanska kjøper tomt på Skjoldskiftet

Nyheter / fredag 26. mai 2023

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no