Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

KLAR FOR NYTT BYGG: Bara Eiendom-sjef Ingse Galtung Døsvig fyller opp byggene i Kronstadparken, og går snart i gang med neste byggetrinn.

Kultur, bevertning og interiør til Kronstadparken

Bara Eiendom har landet tre nye leietakere til Kronstadparken.

Dag-Jørgen Saltnes

onsdag 31. mai 2023 9:33 (Oppdatert 20. september 2023 12:06 )

-I tråd med vår strategi for utvikling av bygulvet i Kronstadparken, er vi stolte av å kunngjøre tre nye publikumsaktører innen kultur, bevertning og interiør: Høyersten Contemporary, Kanelsnurren og Drømmekjøkkenet, sier daglig leder i Bara Eiendom, Ingse Galtung Døsvig.

Hun er strålende fornøyd med de tre nye tilskuddene som skal skape synergier sammen med eksisterende leietakere i Kronstadparken.

– Vi har en klar ambisjon for området. Kronstadparken skal være en destinasjon gjennom arbeidshverdagen, men også på ettermiddager, kvelder og i helgene. Det er derfor ekstra hyggelig å annonsere at vi har fått disse med på laget, sier Bara Eiendom-sjefen.

Høyersten Contemporary er et kunstgalleri som er eid og drevet av Erlend og Simone Albæk Høyersten. De åpnet dørene i slutten av april.

Drømmekjøkkenet flytter fra Møllendalsveien til Kronstadparkens nye «handlegate» til høsten. Der vil de være naboer med allerede etablerte Sublim Studio, Florentes Blomster og NR1 Fitness.

I nybygget Portalen, som er under oppføring, skal Kanelsnurren inn i lokaler på gateplan.

Ingse Galtung Døsvig er overbevist om at det må etableres spennende publikumsaktører for å skape et område med puls.

– Vi har en strategi om hvordan bygulvet skal fungere når alle byggene er på plass, og går derfor målrettet ut mot spesifikke leietakere. Vi skal ha aktører som kan tilby noe til både de som bor og jobber her, men også til besøkende i området. Vi skal skape en destinasjon, et område der mennesker ønsker å være. Da må vi samle mange aktører på en plass, og gjerne ha noe her som man ikke finner andre steder, sier Galtung Døsvig.

Nå jobber Bara Eiendom med å skaffe leietakere for neste byggetrinn: IBL 18. Planen er at arbeidene med bygget kan iverksettes til årsskiftet.

– Dette bygget blir det største hittil i Kronstadparken med sine 15.000 kvadratmeter og vil ha stor betydning for totaliteten for bygulvet. Sammen med dette bygget kommer det et aktivt torg der vi håper vi kan samle mennesker i området og tilreisende til både kultur- og matopplevelser. Vår strategi om mangfold i kontorleietakermassen tar vi med oss når vi ser etter publikumsrettede aktører. Vi er stadig på jakt etter spennende aktører som er med på å sette Kronstadparken på kartet, sier Galtung Døsvig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Storplanen på Laksevågneset ble stoppet – nå er NCC i gang igjen

Nyheter / onsdag 4. oktober 2023

Har snart solgt halvparten i Knarvik

Nyheter / onsdag 4. oktober 2023

Startet salget med et knall på Paradis

Nyheter / tirsdag 3. oktober 2023

Samler 140 eiendomstalenter i Bergen-regionen

Nyheter / søndag 1. oktober 2023

– Tregt transaksjonsmarked, men også unike muligheter

Nyheter / torsdag 28. september 2023

Bystyret vedtok Postens plan på Kokstad

Nyheter / torsdag 28. september 2023

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no