Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

TIL ÅF ADVANSIA: Lars Clementsen Pedersen.

Lars C. Pedersen til ÅF Advansia

Lars Clementsen Pedersen blir avdelingsleder innenfor Prosjektutvikling Privat Eiendom i ÅF Advansia.

Dag-Jørgen Saltnes

mandag 15. april 2019 14:07 (Oppdatert 12. august 2019 23:20 )

Pedersen er sivilarkitekt og økonom og har ifølge ÅF Advansia bred erfaring fra prosess- og prosjektledelse i privat og offentlig sektor. Det siste året har han vært daglig leder i Mime Prosjekt AS og Himmelnord AS. Før det var han sentral i å bygge opp MAD arkitekter i Bergen. Pedersen er også styreleder i Bergen Arkitektforening.

God match

ÅF i Bergen er i vekst og har i dag 17 ansatte. Selskapet leverer rådgivende ingeniørtjenester og prosjektadministrasjon til markedet i Bergen og på Vestlandet.

Pedersen leder blant annet transformasjonen av det største delområdet på Mindemyren, S14. Hans kolleger i Bergen er blant annet byggherreombud for infrastrukturdelen av Myrdal idrettspark, byggeleder for «Klimaklyngen» for UiB og er SHA-koordinatorer på en rekke store utbyggingsprosjekter.

Nå vil Åf Advansia styrke seg på det private eiendomsmarkedet, med ansettelsen av Pedersen.

– Jeg har møtt noen enestående dyktige prosjektledere i ÅF i løpet av min karriere som arkitekt. Jeg har tenkt i flere år at ÅF må være et bra sted å jobbe. Når ÅF nå satser på eiendomsutvikling i Bergen er det en perfekt match for meg, sier Pedersen.

Brenner for byutvikling

Pedersen brenner for byutvikling i Bergen, et engasjement han deler med sine medborgere som er glødende opptatt av byen sin.

– Det er høy temperatur i debatten, og i blant minner bergenserne mer om hissige italienere enn om sindige vestlendinger. Og debatt er bra, så lenge vi kommer videre med de store og spennende prosjektene byen skal realisere, sier Pedersen.

For å skape attraktive byrom og bærekraftige løsninger for byens innbyggere tenker Pedersen at det er viktig å blande funksjoner slik at det blir liv i et område 24/7.

– Det bidrar til en trygg og god bydel. De gamle torgene og piazzaene i Italia var alltid omkranset av bygninger hvor det var folk – «eyes on the street». Det prinsippet er like relevant i dag. Jeg gleder meg til å bygge et team med dedikerte og modige lagspillere, og sammen med de være med på å skape god byutvikling i Bergen, sier Pedersen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Handlet for over en halv milliard i fjor

Nyheter / onsdag 3. juni 2020

Kjøpte to eiendommer på Damsgård

Nyheter / tirsdag 2. juni 2020

Lars Clementsen Pedersen går til BOB

Nyheter / tirsdag 2. juni 2020

Kjøpte ny eiendom og styrker seg i Vestland

Nyheter / mandag 1. juni 2020

Har aldri hatt lavere ledighet

Nyheter / torsdag 28. mai 2020

Korona får vestlandsbedrifter til å endre forretningsmodell

Nyheter / onsdag 27. mai 2020

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no