Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

NY PARTNER: Christian Skoge fikk en god start på 2018. Fra og med 1.1 var han partner i Advokatfirmaet Harris. (Foto: Advokatfirmaet Harris)

Løftes opp som partner i Harris

Christian Skoge (34) har jobbet i Advokatfirmaet Harris i hele sin yrkesaktive karriere. Nå har han blitt tatt opp som partner i selskapet. 

Torgeir Hågøy

onsdag 3. januar 2018 0:09 (Oppdatert 17. januar 2018 10:39)

– Jeg har jobbet i Harris siden 2008, så jeg er nå inne i mitt tiende år, sier Christian Skoge, som kom rett fra jusstudiet til Harris.

Han har nå vært partner i advokatfirmaet i fire dager og er med det en del av en relativt eksklusiv klubb. Harris har nemlig ikke for vane å utnevne nye partnere spesielt ofte. Sist gang var i 2014 da to kvinnelige advokater ble tatt inn i varmen. Før den gang måtte man helt tilbake til 2009 for å finne sist gang noen ble tatt opp som partner.
– Det er ikke så ofte det skjer og det gjør det jo enda litt mer stas, sier Skoge.

Han har en bredt sammensatt portefølje, men jobber mest med selskapsrett, næringseiendom, transaksjoner og eiendomsmegling.
– En stor del av en vanlig arbeidsuke går med til ulike problemstillinger knyttet til næringseiendom for mine klienter, eksempelvis eiendomsutvikling, kjøp og salg, leiekontrakter, rådgivning mot leietakere, naboer og tvister, sier Skoge.

Han tror hovedforklaringen til at han ble partner er at han har jobbet hardt og målrettet fra første dag, noe som også har gitt ham en god og fast portefølje hvor jeg har en rekke returnerende klienter.
– Jeg har også bidratt mye internt blant annet med opplæring og oppfølgning av yngre medarbeidere. I løpet av de ti årene har jeg også rukket å gifte seg og bli tobarnsfar. Jeg har vært så heldig å ha en arbeidsgiver som har gitt rom både personlig og faglig utvikling, sier Skoge.

Av advokatfirmaets rundt 40 advokater er det 16 partnere, og Skoge er nå altså en av dem.
– Det viser at det er mulig for relativt unge medarbeidere å bli partnere, sier Skoge som legger til at de kommer til å satse på yngre krefter fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Skatt og finansiering av eiendomsutvikling – lån eller egenkapital?

Nyheter / tirsdag 23. januar 2018

Lederskifte hos MAD

Nyheter / mandag 22. januar 2018

Nå kan Bergen få sitt eget operabygg

Nyheter / torsdag 18. januar 2018

Meglerne forventer høy temperatur i 2018

Nyheter / onsdag 17. januar 2018

Har startet byggingen av enda et hotell i sentrum

Nyheter / onsdag 17. januar 2018

LAB sikret seg kjempekontrakt

Nyheter / tirsdag 16. januar 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no