Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

TAR OVER OLJELOKALER: Plastikkirurgene Tom Ørner (t.v.) og Christian Busch har åpnet ny klinikk i det tidligere Odfjell-bygget på Sandsli i Bergen. 

Lokal cupmester fyller opp oljebygg

Før var det oljeingeniører som sprang rundt i gangene på Odfjell Drilling-bygget på Sandsli i Bergen. Nå har to plastikkirurger tatt over deler av lokalene. 

Torgeir Hågøy

tirsdag 9. januar 2018 10:07 (Oppdatert 8. mai 2018 7:22)

– Vi har leid en av etasjene i det tidligere Odfjell-bygget, sier eier og grunnlegger av klinikken Plastikkirurg1, Tom Ørner til Estate Magasin.

Sammen med partner Dr. Christian Busch har Dr. Ørner ambisjoner om å skape en av Norges ledende privatklinikker. Ørner er cupmester i Bergen og har de siste tjue årene gjennomført mellom 5000 og 10.000 brystforstørrelser. I 2008 solgte han klinikken sin til Teres Medical Group, men ble sittende igjen med en eierpost. I 2015 ble det som da var en kjede på 17 klinikker, hvor Ørner var en av de største private eierne, igjen solgt. Ørner har hanket inn flere titalls millioner ved hvert salg, så det er ikke behovet for fast arbeid som driver ham til å på nytt gå i gang med å bygge en klinikk.
– Dette er ikke noe jeg gjør fordi jeg må, jeg gjør det fordi jeg har lyst. Jeg elsker jobben min og det å gjøre klientene fornøyd, sier Ørner.

Bygget på Sandsli var for noen år siden hovedkontor for oljeserviceselskapet Odfjell Drilling. Samlet hadde selskapet over 3000 ansatte og flere hundre av dem hadde sin arbeidsplass i bygget. Så kom oljekrisen og selskapet måtte nedskalere. I begynnelsen av 2016 flyttet de inn i et nybygg på Kokstad. Siden det har det cirka 8000 kvadratmeter store bygget stått mer eller mindre tomt.
Rett over sommeren i år gikk Ørner i gang med oppussingen av en av etasjene i bygget og i slutten av november gjennomførte klinikken sin første operasjon. 
– Vi har pusset opp og laget det som har blitt Norges fineste plastikk-klinikk, sier Ørner.

I tillegg til plastikkirurgene har Bergen Næringsbygg lyktes med å få på plass flere andre leietakere og ledigheten i bygget er nå på vei nedover. Det samme gjelder for flere av de andre byggene som selskapet eier på Sandsli.
– Media har skapt et veldig negativt bilde av Sandsli. Situasjonen er mye mer differensiert og vi opplever at det er bra interesse for våre eiendommer, sier Trond Drager, daglig leder i Bergen Næringsbygg.

(Visited 820 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Solgte to leiegårder

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Bygger boliger for 272 mill.

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

BOB satser på delingsøkonomi

Nyheter / tirsdag 11. desember 2018

Vil ha 45 millioner på Kokstad

Nyheter / mandag 10. desember 2018

Skal oppføre bygg på 8.000 kvm

Nyheter / fredag 7. desember 2018

Utvider Midtunbygget med 3.500 kvm

Nyheter / onsdag 5. desember 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no