Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Kommunikasjonsdirektør i Sweco, Peter Hagen

Markedet har snudd – jakter mange nye hoder

Sweco jakter medarbeidere til over 20 stillinger mens Eiendomsmegler 1 Næring er på jakt etter ny næringsmegler. Det er mange muligheter for de som ser etter ny jobb.

Torgeir Hågøy

onsdag 15. november 2017 7:28 (Oppdatert 8. mai 2018 7:23)

– Sweco har vekst i antall prosjekter, og vi opplever stort sett at markedsforholdene er solide for vår bransje. Spesielt på Vestlandet, der Sweco er ledende, ser vi at markedet har snudd etter flere års motgang, sier kommunikasjonsdirektør i Sweco, Petter Hagen.

Flere fagfelt
Han forteller at de derfor ønsker å styrke bemanningen med nye, dyktige kolleger. På landsbasis har de annonsert 80 stillinger, over 20 av dem er Bergen. De leter blant annet etter prosjektdirektør og prosjektledere, IKT-rådgivere, elektroingeniør, VVS-ingeniør, energi-, klima- og miljøspesialister og bygg-ingeniører.
– Infrastrukturmarkedet er fremdeles sterkt på Vestlandet, med mange store prosjekter underveis, blant annet Bybanen, som er et stort prosjekt for Sweco. Byggmarkedet ble rammet av oljeprisnedgangen, men vi ser at det viser tegn til retur, sier Hagen.

Leter etter nye næringsmegler
Det skjer mye i næringsmeglermarkedet i Bergen om dagen. Først varslet leder av DNB Næringsmeglings kontor i Bergen, Lars Erik Wirsching, at han slutter for å etablere eget selskapet sammen med Jon Kenneth Porten. Så var det Fredrik Mohn sin tur til å fortelle at han slutter i Kaland & Partners for å etablere egen meglervirksomhet. Nå er det Eiendomsmegler 1 Næring sin tur. Der er det imidlertid ingen som slutter.
– Vi har stor pågang av oppdrag, både når det gjelder salg og utleie. Spesielt på utleie har vi tatt en god posisjon og er nok nå byens største aktør i dette segmentet. Derfor trenger vi en ny medarbeider, sier leder for bergenskontoret til Eiendomsmegler 1 Næring, Petter Grevstad Theodorsen.

God fart
Han forteller at de jakter en utadvendt medarbeider med evne til å skape og gi tillit.
– Noe av fordelen for den rette er han kommer inn i et selskap med god fart. Vedkommende vil skape sin egen arbeidsplass, men man vil få god drahjelp i begynnelsen, sier Theodorsen, som lover varierte arbeidsdager.
– En dag er ikke lik forrige, sier han.
I tillegg til de omtalte stillingene jakter DNB Næringsmegling to erstattere. Statsbygg er på jakt etter flere personer og det samme er Cowi.

(Visited 457 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

– Har kastet bort 2 år og masse penger

Nyheter / tirsdag 18. desember 2018

– Mange undervurderer risikoen ved tomtekjøp

Nyheter / mandag 17. desember 2018

Her kommer det 55 leiligheter

Nyheter / mandag 17. desember 2018

Fikk nei til hotell på Nøstet

Nyheter / fredag 14. desember 2018

Solgte to leiegårder

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Bygger boliger for 272 mill.

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no