Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Newsec etablerer seg i Bergen. Fra venstre partner Kjersti Stovner, megler Øyvind Engan, megler Fredrik N. Mohn og daglig leder i Newsec AS, Jon H. Dahlberg Årstad. FOTO: NEWSEC

Meglergigant etablerer seg i Bergen

Det bergenske eiendomsmarkedet blir stadig mer attraktivt. Nå etablerer den nordiske meglergiganten Newsec seg i Bergen.

Torgeir Hågøy

mandag 4. juni 2018 21:24 (Oppdatert 10. oktober 2018 8:32)

– Vi ser økende nasjonal og internasjonal tilstedeværelse i Bergen, og går inn her fordi vi mener lokal forankring sammen med nasjonal og nordisk tilstedeværelse er oppskriften på å vinne, sier adm.dir, i Newsec Jon H. Dahlberg Arstad.

Bergenskontoret skal drives av Fredrik N. Mohn og Øyvind Engan, som i dag er etablerte næringsmeglere i Bergen. De to jobbet sammen i Kapa Næring, men for litt siden etablerte Mohn eget meglerforetak. Nå har han altså fått med seg Newsec og sin tidligere kollega, Øyvind Engan, på laget.
– Fredrik og Øyvind har vært våre ressurser på næringseiendom og har gjennom mange år opparbeidet en betydelig kompetanse, sier Tommy Kaland, partner i Kaland & Partners, som fremover vil ha et samarbeid med de to, men legger til at Kaland & Partners ikke lenger vil være en næringsmegler.

Gjennom Newsec får man en komplett næringsmegler med et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk og med en solid faglig tyngde som både store og små kunder i Bergen vil nyte godt av, sier Fredrik N. Mohn.

Mohn og Engan er ydmyke for oppgaven med å sette Newsec på kartet i Bergen, og har soleklare ambisjoner.
– Vi ser med star entusiasme frem til å ta fatt på denne spennende oppgaven. Næringsmegling er blitt et eget fagfelt med stor utvikling spesielt innenfor fInans og analyse, og vi er overbevist om at Newsec er det riktige strategiske valget for a lykkes i Bergen, sier Øyvind Engan.

(Visited 496 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Ambisiøst boligprosjekt på Nordnes

Nyheter / fredag 16. november 2018

Vil bygge 48 leiligheter i Fana

Nyheter / torsdag 15. november 2018

Storprosjekt på Kokstad

Nyheter / onsdag 14. november 2018

Kygo med planer for Bergens dyreste bolig

Nyheter / onsdag 14. november 2018

Solgte sjøeiendom ved byfjorden

Nyheter / tirsdag 13. november 2018

Nå tar det av i Bergen

Nyheter / mandag 12. november 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no