Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

NY LEDER: Sturla Hjelmervik blir ny leder for bergenskontoret til Entra. (Foto: Torgeir Hågøy)

Nå blir han helt sjef

Fra å ha vært konstituert leder for bergenskontoret siden i fjor, har Sturla Hjelmervik nå fått jobben på permanent basis.

Torgeir Hågøy

onsdag 7. februar 2018 7:32 (Oppdatert 16. februar 2018 12:51)

– Jeg er veldig glad for å bli foretrukket, sier Sturla Hjelmervik. 

For noen måneder siden gikk Entra ut og søkte etter leder for bergenskontoret. Den nye lederen skulle få et utvidet ansvarsområde, hvor både resultat- og personalansvar var en del av oppgavene. Dette var en endring fra slik det har vært de siste årene, da lederrollen i praksis har vært fordelt på tre roller, samt i noe større grad styrt fra Oslo. Nå samles hovedansvaret for bergenskontoret igjen i Bergen.
– Jeg gleder meg veldig til å jobbe videre med teamet og fortsette den utviklingen vi har hatt på Vestlandet. Min ambisjon er å tydeliggjøre vår posisjon i vår region, kanskje spesielt med tanke på Entras høye miljøambisjoner. Entra-bygg skal være byggene der de mest fornøyde menneskene jobber, sier Hjelmervik.

Sonja Horn som er direktør for regionbyene forteller at de har kjørt en grundig prosess i forbindelse med ansettelsen av den nye lederen.
– Sturla har vært i selskapet siden 2013 og vi kjenner ham derfor godt. Kontoret har levert gode resultater og har vært blant de beste i landet når det gjelder kundetilfredshet. Sturla har også spennende og gode tanker for hvordan han vil utvikle Entras posisjon i Bergen videre fremover og han var derfor en svært sterk kandidat, sier Horn.

Hun forteller at Hjelmervik trer inn i den nye rollen med umiddelbar virkning, noe som er naturlig i og med at han allerede er ansatt i selskapet.
– Det viktigste budskapet er at vi nå samler ansvaret for Bergen under en person som kan bidra til at Entra er godt representert i Bergen, sier Horn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Hun leverte flest innspill til den nye KPAen

Nyheter / fredag 16. februar 2018

Cityprisen gikk for første gang til Bergen


Nyheter / torsdag 15. februar 2018

Solgt til hemmelig kjøper

Nyheter / torsdag 15. februar 2018

Lekker som en sil – skal renoveres for over en halv milliard

Nyheter / onsdag 14. februar 2018

Mener mange meglere jobber himla ineffektivt

Nyheter / onsdag 14. februar 2018

Nektes å delta i statlig hotellanbud

Nyheter / tirsdag 13. februar 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no