Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

KJØPER: Entras har kjøpt to tomter i Bergen sentrum, rett ved siden av Media City. Sturla Hjelmervik gleder seg til å komme i gang med prosjektet. (Foto: Torgeir Hågøy)

Nå blir han helt sjef

Fra å ha vært konstituert leder for bergenskontoret siden i fjor, har Sturla Hjelmervik nå fått jobben på permanent basis.

Torgeir Hågøy

onsdag 7. februar 2018 7:32 (Oppdatert 8. mai 2018 7:22)

– Jeg er veldig glad for å bli foretrukket, sier Sturla Hjelmervik. 

For noen måneder siden gikk Entra ut og søkte etter leder for bergenskontoret. Den nye lederen skulle få et utvidet ansvarsområde, hvor både resultat- og personalansvar var en del av oppgavene. Dette var en endring fra slik det har vært de siste årene, da lederrollen i praksis har vært fordelt på tre roller, samt i noe større grad styrt fra Oslo. Nå samles hovedansvaret for bergenskontoret igjen i Bergen.
– Jeg gleder meg veldig til å jobbe videre med teamet og fortsette den utviklingen vi har hatt på Vestlandet. Min ambisjon er å tydeliggjøre vår posisjon i vår region, kanskje spesielt med tanke på Entras høye miljøambisjoner. Entra-bygg skal være byggene der de mest fornøyde menneskene jobber, sier Hjelmervik.

Sonja Horn som er direktør for regionbyene forteller at de har kjørt en grundig prosess i forbindelse med ansettelsen av den nye lederen.
– Sturla har vært i selskapet siden 2013 og vi kjenner ham derfor godt. Kontoret har levert gode resultater og har vært blant de beste i landet når det gjelder kundetilfredshet. Sturla har også spennende og gode tanker for hvordan han vil utvikle Entras posisjon i Bergen videre fremover og han var derfor en svært sterk kandidat, sier Horn.

Hun forteller at Hjelmervik trer inn i den nye rollen med umiddelbar virkning, noe som er naturlig i og med at han allerede er ansatt i selskapet.
– Det viktigste budskapet er at vi nå samler ansvaret for Bergen under en person som kan bidra til at Entra er godt representert i Bergen, sier Horn.

(Visited 1 368 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Jakter næringstomter i og rundt Bergen

Nyheter / onsdag 20. februar 2019

Vil ha 32 millioner på Kokstad

Nyheter / tirsdag 19. februar 2019

Har nesten 500 mål å boltre seg på

Nyheter / mandag 18. februar 2019

Skal selge storbygg

Nyheter / fredag 15. februar 2019

Regionens hus er satt på vent

Nyheter / torsdag 14. februar 2019

Businessparken begynner å ta form

Nyheter / tirsdag 12. februar 2019

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no