Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Den dyreste leiligheten som er lagt ut for salg, har en pris på drøyt 14 millioner kroner. (Illustrasjon: Tag Arkitekter)

Nå starter byggingen av Paradisalleen

Kruse Smith Eiendom og VestenFjeldske Eiendom skal oppføre 107 leiligheter og nærsenter ved bybanestoppet på Paradis.

Tore Årdal

tirsdag 9. oktober 2018 6:57 (Oppdatert 7. desember 2018 8:39)

– Det er veldig god interesse for prosjektet, noe som har med beliggenheten å gjøre. Paradis er et attraktivt boområde, som ligger midt mellom Flesland og sentrum. I tillegg er nærheten til bybanestoppet veldig viktig. Dessuten blir det nærsenter i bygget, sier Johan Jørgen Holst, regiondirektør Østlandet/Hordaland i Kruse Smith.

Gravingen på tomten er allerede i gang, og de første beboerne kan flytte inn våren 2020.

Utbyggingen skjer i regi av selskapet Paradis Utvikling AS, som eies 50/50 av Kruse Smith Eiendom AS og VestenFjeldske Eiendom AS. Sistnevnte er et rendyrket eiendomsselskap under Reitan Eiendom AS med en eiendomsportefølje hovedsakelig i Bergen sentrum.

Prisene på leilighetene som er lagt ut for salg, varierer fra 3,7 til drøyt 14 millioner kroner. Den dyreste er en «sjelden unik og stor toppleilighet med flott utsikt, gode solforhold og balkong på 34 kvm» samt 2 garasjeplasser.

De 107 selveierleilighetene skal fordeles på tre bygg. I den ene bygget blir det nærsenter med en stor Rema 1000-butikk, apotek og serveringssted.

Ifølge en annonse for prosjektet er det lagt vekt på «gode uteområder med parkmessig beplantning, et solrikt og skjermet fellesområde og en grønn passasje mellom byggene».

– Det er planer om omfattende oppgraderinger av selve området rundt prosjektet, blant annet for trafikk og hovedvei. Kommunenes reguleringsplan gir føringer for omregulering av dagens trafikkryss, noe som vil skape tryggere trafikk og en flott oppgradering av nabolaget, heter det i annonsen.

Første salgstrinn består av 62 leiligheter som får varierende størrelser fra 35 til 168,9 kvadratmeter, og «noen vil få premium standard med spesielt utsøkte kvaliteter».

(Visited 1 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

– Har kastet bort 2 år og masse penger

Nyheter / tirsdag 18. desember 2018

– Mange undervurderer risikoen ved tomtekjøp

Nyheter / mandag 17. desember 2018

Her kommer det 55 leiligheter

Nyheter / mandag 17. desember 2018

Fikk nei til hotell på Nøstet

Nyheter / fredag 14. desember 2018

Solgte to leiegårder

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Bygger boliger for 272 mill.

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no