Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

NOMINERT: Anders Daniel Brekke (tv), Kathrine Ve og Ingrid Kyvig er nominert til Cityglød 2019 i Bergen.

Nominert til pris for unge og lovende

Her er de nominerte til Cityglød, en pris for unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som deles ut under Citykonferansen Bergen neste uke.

Dag-Jørgen Saltnes

torsdag 16. mai 2019 10:23 (Oppdatert 28. august 2019 9:27 )

For tredje år på rad ble prisen Cityglød delt ut under Citykonferansen i Oslo tidligere i år, med Prognosesenterets Nejra Macic som vinner. Nå er det klart for den første utdelingen av Cityglød under Citykonferansen Bergen 2019, som er på Hotell Norge den 23. mai.

Prisen skal gå til en person som har utmerket seg på en positiv måte, gitt noe tilbake og/eller skapt noe nytt og som representerer fremtiden i eiendomsbransjen. Det er Estate kunnskap som i samarbeid med Norsk Eiendom og foreningen Ung i Næringseiendom som deler ut Cityglød.

De nominerte til årets pris er Ingrid Kyvig fra Advokatfirmaet Harris, Kathrine Ve fra Plan- og bygningsetaten og Anders Daniel Brekke fra BOB BBL.

Juryen skriver følgende om hvorfor Ingrid Kyvig er nominert:

«Til tross for sin unge alder, er hun kanskje byens beste plan og byggesaksadvokat. Hun er trolig den advokaten som går mest i KMBY og høyt respektert hos politikerne. Hun har håndtert en rekke store saker og også vært involvert i en rekke større og mindre eiendomsutviklingsprosjekt. Hun har betydelig bransjekunnskap langt utover jussen. Hun er kommet med i advokatforeningens lovutvalg for plan og bygningsrett, er med i næringsrådets mentorprogram for unge kvinnelige rådgivere. Hun er foreleser på BI og sensor ved UiB».

Juryen skriver følgende om hvorfor Kathrine Ve er nominert:

«Kathrine Ve er utdannet ingeniør og arbeider som seksjonsleder i Plan- og bygningsetaten i Bergen Kommune. På tross av sin unge alder, utviser Kathrine en profesjonalitet, saklighet og høy kompetanse i møte med utbyggerne. Hun er både konstruktiv og løsningsorientert i sitt møte med utbyggere og arkitekter. Kathrine veileder også saksbehandlere som har mindre erfaring, og bidrar i så måte til kompetanseutvikling i Plan- og Bygningsetaten i Bergen Kommune. Hun bidrar med trygghet og et lunt smil, og er en utmerket representant for Plan- og Bygningsetaten som en kompetansevirksomhet».

Juryen skriver følgende om hvorfor Anders Daniel Brekke er nominert:

«Anders Daniel Brekke, f. 1987, har bakgrunn fra økonomi og entreprenørskapsstudier i USA og København. Han har tilført BOB og eiendomsmiljøet i Bergen en unik evne til å se langsiktig og identifisere noen av de store utfordringene bransjen står ovenfor. Anders har vært sentral i etableringen av Proptech Innovation, først som innleid til BOB fra Knowit, siden som leder for innovasjon og forretningsutvikling i BOB. Anders bidrar utover egen stilling og eget firma. Han brenner for teknologiutvikling og hvordan teknologi kan bidra til å gjøre bygg og byer bedre».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Kuttet prisen på Kokstad

Nyheter / tirsdag 17. september 2019

Her vil Bara Eiendom bygge leiligheter

Nyheter / tirsdag 17. september 2019

Her kommer hundrevis av nye boliger

Nyheter / mandag 16. september 2019

Stort behov for studentboliger i Bergen

Nyheter / fredag 13. september 2019

– Et foregangsprosjekt langs Bergens bratte randsoner

Nyheter / onsdag 11. september 2019

Selger i Bergen sentrum

Nyheter / tirsdag 10. september 2019

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no