Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

– I en verden som blir mer og mer sammenkoblet, så er det ofte behov for et par bergenske og et par nasjonale briller for å forstå interessen for enkelteiendommer i Bergen. Vi oppnår dette gjennom at vi følger markedene og kundene tett i alle de fire største byene og er fornøyd med å kunne "spille ball" med vår dedikerte analytiker, Magnus, i Oslo. Vi har nettopp gjennomført en omfangsrik investorundersøkelse mot de ledende lokale eiendomsaktørene i Bergen som gir en unik innsikt i markedet og som vi kommer til å presentere for våre kunder, sier Haakon Jard Veidung.

Ny leder i DNB Næringsmegling Bergen

DNB Næringsmegling har fått på plass en ny leder av Bergenkontoret.

Dag-Jørgen Saltnes

søndag 11. august 2019 21:41 (Oppdatert 17. oktober 2019 9:01 )

Det er Haakon Jard Veidung som nå tar over ledelsen av Bergenskontoret til DNB Næringsmegling. Han har vært adm. direktør i FAV Gruppen de seneste to årene. FAV Gruppen er et familieselskap som driver med drift, utleie og utvikling av egeneid eiendom i Bergen. Han har også vært CFO i selskapet, samt hatt ulike prosjektlederroller tilknyttet selskapet eller datterselskaper.

– Jeg er glad for å ha fått Haakon på plass, han vil være et friskt pust inn i DNB Næringsmegling med sin bakgrunn utenfra og ikke minst sin motivasjon til at vi i DNB Næringsmegling skal bidra til at våre kunder lykkes. Han har en MsC fra CBS, København og BsC fra BI, Bergen. Med dette har han en sterk finansiell så vel som eiendomsfaglig bakgrunn og han har faktisk også vært innom arkitektstudiet, så han har mye å bidra med. Vi i DNB Næringsmegling har jobbet med ham da han satt på andre siden av bordet og er nå veldig glad for å ha fått ham om bord, sier daglig leder Anne Helene Mortensen i DNB Næringsmegling.

Hun forteller at DNB Næringsmegling nå teller totalt fem meglere på Bergenskontoret fordelt på utleie og transaksjoner. Analyse og verdivurderingsfunksjonen er i Oslo.

– Yngve Osen kom om bord i våres og har ansvaret for utleie. Her er vi nå godt i gang igjen og ser frem til å kunne tilby våre kunder hele verdikjeden innenfor vårt tjenestespekter. Vi har meget stor aktivitet i forlengelsen av 2017-18 og per tiden har vi prosesser på transaksjonssiden til en verdi i overkant av 3 milliarder kroner og på utleiesiden ca. 40 000 kvadratmeter, fortsetter Mortensen.

Haakon Jard Veidung forteller at ambisjonen er like enkel som den er vanskelig:

– Vi skal være den beste rådgiveren i Bergen. Det er en dynamisk målsetning og vi kommer til å jobbe langsiktig for å bygge tillit, skape verdi for kunden og levere kvalitet i alt vi gjør. Jeg kjøper virkelig inn i Annes visjon for hvordan vi skal utnytte den særegne styrken vi har ved å være en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse. Vi dyrker et tett samarbeid på tvers av kontorene våre og har spennende synergier med ulike miljøer i DNB konsernet, sier den nye lederen av Bergenskontoret.

Han mener det er viktig for DNB Næringsmegling å ha tyngde i alle ledd, ikke minst på analyse.

– I en verden som blir mer og mer sammenkoblet, så er det ofte behov for et par bergenske og et par nasjonale briller for å forstå interessen for enkelteiendommer i Bergen. Vi oppnår dette gjennom at vi følger markedene og kundene tett i alle de fire største byene og er fornøyd med å kunne “spille ball” med vår dedikerte analytiker, Magnus, i Oslo. Vi har nettopp gjennomført en omfangsrik investorundersøkelse mot de ledende lokale eiendomsaktørene i Bergen som gir en unik innsikt i markedet og som vi kommer til å presentere for våre kunder, sier Haakon Jard Veidung.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Får ikke solgt prakteiendommen

Nyheter / tirsdag 4. august 2020

Stordalen tar over hotell i Bergen

Nyheter / tirsdag 4. august 2020

Kommunalt selskap selger ti tomter i Bergen

Nyheter / torsdag 9. juli 2020

Geir Hove frykter akutt krise i Bergen sentrum

Nyheter / onsdag 8. juli 2020

Skal oppføre enda et kontorbygg ved Solheimsviken

Nyheter / torsdag 2. juli 2020

Solgte 45 prosent av prosjektet uten å bruke fem øre på PR

Nyheter / torsdag 2. juli 2020

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no