Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

TENKER NYTT: – Vestenfjeldske er et selskap som skal tenke nytt, og jeg liker å gjøre ting annerledes, sier Hilde Rosvold.

Ny markedssjef i Vestenfjeldske: – Tror flere vil søke mot Bergen sentrum

Hilde Rosvold har gått fra IWG til Vestenfjeldske Eiendom.

Tore Årdal

torsdag 14. januar 2021 12:16 (Oppdatert 17. januar 2021 17:39 )

Under Byutviklingskonferansen i november i fjor ble Vestenfjeldske Eiendom sitt infill-prosjekt i Vaskerelven 39 og Olav Kyrres gate 41 tildelt Arkitektur- og byformingsprisen i Bergen.

– Bygget er tilrettelagt for «coworking», noe som representerer en ny innstilling til ressursbruk, der man deler lokaler, ser verdier og er interessert i synergieffekter som oppstår ved å arbeide side om side med andre. Prosjektet kan dermed fungere som et treffpunkt for mange, uttalte juryen.

IWG (Spaces og Regus) – verdens største aktør på fleksible arbeidsplasser – leier og driver coworking-arealene i Vaskerelven, og der hadde Hilde Rosvold en sentral rolle. Hun startet som områdesjef Bergen i IWG i 2019, og fikk dermed god kontakt med ansatte i Vestenfjeldske.

Da Rosvold ved en tilfeldighet så i sosiale medier at Vestenfjeldske Eiendom var på jakt etter markedssjef, bestemte hun seg for å søke. Hun tiltrådte stillingen 1. januar i år. Stillingen omfatter ansvar for utleie av næringslokaler og videreutvikling av eiendommer med fokus på markedsføring.

– Vestenfjeldske er et selskap som skal tenke nytt, og jeg liker å gjøre ting annerledes, sier Rosvold.

Hva blir viktig for Vestenfjeldske Eiendom fremover?

– Vi må ta vare på vårt gode rennommé, samtidig som vi fortsetter å utvikle byggene vi kjøper. Vi skal bidra til at bybildet blir fint igjen. Vi jobber også mye med leietakerne, for vi vil jo gjerne beholde dem, svarer hun.

Vestenfjeldske Eiendom har i dag en ledighet på bare 5 prosent.

– Vi har attraktive bygg, som man kan komme til både med bil og kollektivtransport. I tillegg er vi i de attraktive gatene. Vi ønsker å være i en posisjon der folk ser byggene våre, og tenker at «der vil vi være», sier hun.

Rosvold tror at Bergen sentrum vil bli enda mer attraktivt fremover. Hun viser til at større bedrifter på Flesland nedskalerer, samtidig som mange nå er blitt vant til å jobbe fra hjemmekontor.

– Mange bedrifter trenger mindre lokaler, og flere av disse vil ønske seg til sentrum. I tillegg blir det stadig flere boliger i Bergen sentrum, og det er bra for bylivet, sier hun.

Rosvold har bakgrunn fra Corporate kontraktering i Scandic Hotels og som eiendomsforvalter i Frydebø Eiendom. Hun har sin utdannelse fra NHH.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Her kan det komme 22 boliger

Nyheter / søndag 17. januar 2021

Sykehusbygg blir boliger

Nyheter / torsdag 14. januar 2021

Ny markedssjef i Vestenfjeldske: – Tror flere vil søke mot Bergen sentrum

Nyheter / torsdag 14. januar 2021

Reitan kjøper to eiendommer i Bergen sentrum

Nyheter / torsdag 14. januar 2021

Midgard Gruppen blar opp 71,8 millioner for 3 leiegårder

Nyheter / tirsdag 12. januar 2021

Toma ansetter i Bergen

Nyheter / tirsdag 12. januar 2021

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no