Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

BLIR PARTNER: Vilhjalmur Levi Egilsson.

Ny partner i Mad Bergen

Vilhjalmur Levi Egilsson rykker opp og blir partner hos Mad arkitekter. Han blir dermed en del av lederteamet ved arkitektkontoret til Mad i Bergen.

Dag-Jørgen Saltnes

tirsdag 6. oktober 2020 5:40 (Oppdatert 23. oktober 2020 18:15 )

– Levi er en drivende dyktig arkitekt, som kan vise solide resultater gjennom arbeidene han har ledet, deriblant betydningsfulle prosjekter som fremmer byutviklingen i Bergen. Levi sin tilnærming til arkitektfaget, kombinert med hans evne til å skape begeistring og entusiasme rundt seg, har vært viktig for å dra store byutviklingsmotorer i gang, sier Tordur Bryngeirsson, daglig leder og arkitekt Mad Bergen.

Etter endt studietid, med en master fra arkitektskolen i Århus, dro Levi etter hvert til Bergen. Han begynte i Mad i 2016. Siden oppstarten i Mad har Levi jobbet med mange store og viktige prosjekter som Bergensmeieriet og Nøstet.

– Det er veldig hyggelig når arbeidet man gjør blir lagt merke til og satt pris på, noe jeg opplever er en styrke i Mad-familien. I Mad har vi en veldig uredd innstilling, der god arkitektur alltid skal ligge til grunn, og nye løsninger ønskes velkomne. Som arkitekter er vi premissgivere for fremtidige løsninger i bygg- og eiendomsbransje, en bransje med betydelig miljøpåvirkning. Når du da jobber i et selskap som har tatt mål av seg å bidra til å redde verden, da vet du at du jobber på rett sted, det motiverer og engasjerer, sier Egilsson.

Mad arkitekter har mer enn 90 medarbeidere fordelt på flere datterselskaper i tre norske byer. Konsernet består i dag av Mad AS, Mad Oslo, Mad Bergen, Mad Stavanger, Mad Global, Mad Communication, interiørarkitektene i Sane, produktutviklingskontoret Made, plankontoret Nomad og landskapsarkitektene i Mud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Garages huseier vant frem i retten

Nyheter / fredag 23. oktober 2020

De unge møttes på nett

Nyheter / fredag 23. oktober 2020

– Korona har liten innvirkning på behovet for kontoreiendom i Bergen

Nyheter / torsdag 22. oktober 2020

Vil bygge over 50.000 kvm på Mindemyren

Nyheter / torsdag 22. oktober 2020

Leiemarkedet i Bergen er lite påvirket av COVID-19 

Nyheter / torsdag 22. oktober 2020

Vil bygge 53 boliger i Fyllingsdalen

Nyheter / onsdag 21. oktober 2020

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no