Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

F.v.: Mariann Fossmark, Petter Sletten Løvøy, Aleksander Olsbø Rye er tre av de fire som utgjør DNB Næringsmeglings team i Bergen. Therese Hansen var ikke tilstede da bildet var tatt. Anne Helene Mortensen er administrerende direktør i DNB Næringsmegling. (Foto: Torgeir Hågøy)

Ferskt meglerteam legger listen høyt

DNB Næringsmeglings kontor i Bergen er igjen fulltallige. Teamet som teller fire medarbeidere har store ambisjoner for selskapets posisjon i Bergen.

Torgeir Hågøy

onsdag 28. februar 2018 9:09 (Oppdatert 10. oktober 2018 8:32)

– Det er god fart i bergensmarkedet. Vi har en betydelig pipeline med nye prosjekter og skal stå for en stor andel av transaksjonsvolumet, i tillegg er det mye spennende som skjer på utleiesiden, sier leder for DNB Næringsmeglings kontor i Bergen, Aleksander Olsbø Rye. Ambisjonen er å inneha og videreutvikle teamet som det ledende næringsmeglingselskapet i regionen.

Ny på laget
Med seg på laget har han fått Petter Sletten Løvøy. Han har blant annet fartstid fra KLP Eiendom og Pareto Project Finance og kommer senest fra Sensacon Eiendom, hvor han har vært daglig leder.
– Mye av det vi jobbet med i Sensacon var transaksjonsrådgivning, hvor oppdragene kom som resultat av proaktivt markedsarbeid, sier Løvøy.
– Vi har svært mye å gjøre og er veldig fornøyd med at Petter tiltrer allerede i begynnelsen av mars. Petter har høy eiendomsfaglig kompetanse, samtidig som han er kreativ og flink til å identifisere spennende muligheter, sier Olsbø Rye.
Han begynte selv i stillingen for to uker siden, og med de to på plass teller bergensteamet nå fire personer. I tillegg til de to nye er Mariann Fossmark og Therese Hansen en del av rådgiverteamet. Fossmark og Hansen er erfarne rådgivere med lang erfaring i næringseiendomsmarkedet.
– Sammen utgjør vi et slagkraftig og proaktivt team som kompletterer hverandre godt, sier Olsbø Rye.

Mer enn en megler
Olsbø Rye mener at betegnelsen næringsmegler ikke er helt beskrivende for det de skal jobbe med fremover. Han forteller at de i større grad skal være en rådgiver for kundene.
– Det at vi har en såpass bred plattform av tjenester, som blant annet transaksjonsrådgiving, utleierådgiving, verdivurdering og analyse, gjør at vi kan være en sparringpartner for våre kunder, sier meglersjefen. I tillegg er vi lokalt tilstede i de fire største norske byene. Dette skal vi dra nytte av. Fremover skal vi jobbe enda mer på tvers av byene for å møte den høye aktiviteten. Spesielt på de store transaksjonene og utleieprosessene er det viktig at man er en nasjonal spiller, sier Olsbø Rye. Samtidig er vi en del av Norges største finanskonsern som gir tilgang til en rekke ressursområder som understøtter salgs -og kjøpsprosesser.

Finansielt sterke
Anne Helene Mortensen, som er leder for DNB Næringsmegling i Norge er glad for at det nye teamet endelig er på plass.
– Fra mitt ståsted var valget av disse to nye åpenbart. De er finansielt sterke og i en bransje hvor det finansielle blir stadig viktigere var det avgjørende, i tillegg har de bred eiendomserfaring. Kombinert med den erfaringen som allerede er på kontoret og i tett samarbeid med Oslo og øvrige kontorer, er jeg overbevist om at dette kommer til å fungere veldig bra, sier Mortensen.

(Visited 797 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Solgte to leiegårder

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Bygger boliger for 272 mill.

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

BOB satser på delingsøkonomi

Nyheter / tirsdag 11. desember 2018

Vil ha 45 millioner på Kokstad

Nyheter / mandag 10. desember 2018

Skal oppføre bygg på 8.000 kvm

Nyheter / fredag 7. desember 2018

Utvider Midtunbygget med 3.500 kvm

Nyheter / onsdag 5. desember 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no