Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

SØKER LOKALER: Skatteetaten er på jakt etter lokaler i Knarvik, her illustrert ved den lett gjenkjennelige kirken. Foto: Giedrius Akelis / Shutterstock.com

På disse tre stedene jakter Skatteetaten 300-400 kvm

Skatteetaten vil leie kontorlokaler i nærheten av offentlig kommunikasjon i Knarvik, Voss og Norheimsund.

Dag-Jørgen Saltnes

tirsdag 6. september 2022 23:51 (Oppdatert 3. oktober 2022 15:42 )

Det kommer frem i et søk som Skatteetaten har offentliggjort på sine hjemmesider. Etaten vil ha lokaler med enkelt tilkomst og nærhet til offentlig kommunikasjon.

I Knarvik i Alver kommune er Skatteetaten på jakt etter et kontorlokale på mellom 300 og 400 kvadratmeter med sentral plassering i Knarvik. Etaten vil ha arealeffektive og fleksible lokaler for ca. 20 ansatte. Det skal være åpne løsninger og publikumsekspedisjon. Det er ønskelig med bygg med energiklasse B og at lokalene er moderne, funksjonelle og fleksible med gode kvaliteter og godt inneklima. Ønsket overtakelse er i desember 2023.

I Norheimsund ønsker Skatteetaten å leie et kontorlokale på mellom 330 og 380 kvadratmeter. Det skal være arealeffektive og fleksible lokaler for 15 ansatte, som helst skal sitte i åpne løsninger med gode støttefunksjoner og publikumsekspedisjon. Også her er det ønskelig med energiklasse B og moderne, funksjonelle og fleksible lokaler med gode kvaliteter og godt inneklima. Ønsket overtakelse er september 2023.

I Voss vil Skatteetaten leie 300 til 350 kvadratmeter kontorlokale med nærhet til offentlig kommunikasjon. Lokalene skal være arealeffektive og fleksible og fungere for 15 ansatte. Det bes om fleksible og åpne løsninger med gode støttefunksjoner og publikumsekspedisjon. Kvalitetene skal være som i de to andre søkene. Ønsket overtakelse er august 2023.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Bara Eiendom selger i Bergen sentrum

Nyheter / tirsdag 4. oktober 2022

Solgte Porsche Center Bergen

Nyheter / mandag 3. oktober 2022

Vil skape Bergens mest klimavennlige nabolag

Nyheter / mandag 3. oktober 2022

Vil bygge ny kjempe innen utleieboliger

Nyheter / torsdag 29. september 2022

Siktet seg inn mot fylkeshuset

Nyheter / onsdag 28. september 2022

Nordea Liv vant pris for beste avkastning

Nyheter / tirsdag 27. september 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no