Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

PRIVATMEGLEREN SATSER: Yngve Fløisand skal lede Privatmegleren Næring Vest.

Privatmegleren i Bergen starter næringsmegling

Privatmegleren etablerer Privatmegleren Næring Vest, med fem ansatte og ambisjoner om å ta en posisjon innenfor næringseiendom på Vestlandet.

Dag-Jørgen Saltnes

fredag 23. april 2021 15:46 (Oppdatert 12. mai 2021 9:24 )

Den nye satsingen Privatmegleren Næring Vest ledes av Yngve Fløisand, som begynte i Privatmegleren i 2015 for å lede oppbyggingen av nybyggsatsingen Privatmegleren Nye Boliger.

– I Privatmegleren Nye Boliger fikk vi etter hvert henvendelser fra utbyggere om bistand til utvikling av tomter til næringsformål og transformasjon av etablerte næringsområder. Dette markedet satser vi nå spesifikt på å utvikle, gjennom etableringen av Privatmegleren Næring Vest. Vi skal også bli en aktør i det ordinære transaksjonsmarkedet for næringseiendom, det vil si megling av eiendommer som kommer for salg eller skal leies ut. Det har vi i noen grad gjort gjennom våre eksisterende meglerforetak. Når vi nå samler aktiviteten i ett selskap, er det for å rendyrke og utvikle vår tilstedeværelse i dette markedet, sier Fløisand.

Fløysand har jobbet med eiendom i store deler av yrkeslivet, og var leder av JM i Hordaland i 14 år. Nå har han fått med de erfarne meglerne Tom Jørgensen og Einar Strand til salgsteamet i Privatmegleren Næring Vest. I tillegg får Filip Boska ansvar for utleie, mens advokat Alexandra Viken Ness blir fagansvarlig.

– Yngve Fløisand har ledet arbeidet i Privatmegleren Nye Boliger med stor gjennomføringsevne og gode resultater. Det er tilfredsstillende at dette nå blir tatt videre av dyktige personer internt, og at vi kan benytte Yngves kompetanse til å lede utviklingen av et nytt og spennende satsingsområde. Målet vårt er å sette en ny standard i dette markedet både med hensyn til servicenivå og kvalitet på tjenestene vi leverer, sier regionsansvarlig for Privatmegleren, Christer Vikebø.

Privatmegleren Næring Vest har kontor i Bergen, men tar sikte på å jobbe langs hele Vestlandet, fra Sunnmøre i nord til Jæren i sør.

– Vi har allerede hatt oppdrag i Ålesund, og gleder oss til å gjøre en innsats for kunder langs hele «gullkysten». Vi ser bare muligheter, sier Yngve Fløisand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Gamle Christian Michelsens Institutt kan bli boligområde

Nyheter / onsdag 12. mai 2021

Nå vil Coop også tilby dagligvarer på Midtun

Nyheter / onsdag 12. mai 2021

BOB inn i omstridt prosjekt – åpner for omfattende medvirkning

Nyheter / tirsdag 11. mai 2021

Bonava måtte kjøpe villa – nå kan det bli leilighetshus

Nyheter / mandag 10. mai 2021

Den Nationale Scene flytter til Laksevåg

Nyheter / fredag 7. mai 2021

Transaksjon på 9 milliarder: Flere av eiendommene er i bergensregionen

Nyheter / torsdag 6. mai 2021

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no