Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

RAMIRENT SOGN OG FJORDANE: Ramirent samlokaliserer nå alle avdelingene i Sogn og Fjordane her i Førde under navnet Ramirent Sogn og Fjordane. Her er noen av de som allerede er på plass i Førde: Fra venstre: Arne Øvrebø(innleid leverandør), Kjell Sandal, Ken Enebakk og kundesenter-leder May Britt Torsnes. 


Rigger seg for vekst – samles i Førde

Ramirent rigger seg for vekst i Sogn og Fjordane. Selskapet samlokaliserer nå alle avdelingene i Førde og etablerer samtidig et helt nytt lager på Skei.

Dag-Jørgen Saltnes

mandag 25. oktober 2021 6:45 (Oppdatert 25. november 2021 19:22 )

Ramirent er Norges største aktør innen utleie av maskiner og utstyr. Utleieselskapet har 31 avdelinger rundtomkring i landet.

– Avdelingen vår i Førde får nå navnet Ramirent Sogn og Fjordane, forklarer leder for kundesenteret, May Britt Torsnes som understreker at samlokaliseringen av alle avdelingene i Sogn og Fjordane-området vil gi utleieselskapet et godt grunnlag for vekst i regionen.

– Vi vil fortsatt gi våre kunder den beste servicen og være en sterk aktør i hele regionen. Her i Førde vil vi ha seks faste stillinger derav to prosjektledere som i stor grad vil bruke arbeidsdagene på å reise rundt til bedriftskunder i hele området. Vi vil også betjene privatmarkedet som vi gjør i dag. På denne måten vil vi nå være mer ute blant kundene enn tidligere, sier Torsnes.

– Gjennom å samlokalisere oss i Førde får vi dessuten en mer fremtidsrettet, mer digital og mer effektiv drift. Det vil bli enklere for kundene å bare ha ett kundesenter og ett kontaktpunkt å forholde seg til, sier kundesenter-lederen som påpeker at det også etableres et helt nytt lager for enkelte produkter og maskiner i transitt på Skei som skal sørge for raskest mulig tilgang på utstyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Selger Aibel-bygget på Kokstad for 855 mill.

Nyheter / onsdag 1. desember 2021

Her kan det komme 200 boliger

Nyheter / onsdag 1. desember 2021

Bygger for bakerikjede – nå kan selskapet ese ut

Nyheter / onsdag 1. desember 2021

Selger industrieiendom med utviklingspotensial

Nyheter / mandag 29. november 2021

Blar opp 128 mill. på Ågotnes

Nyheter / torsdag 25. november 2021

Nektet for å ha tent på sitt eget hus. Så fant politiet kvittering for 16 liter rødsprit

Nyheter / torsdag 25. november 2021

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no