Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

SATSER: Kristian Bekkenes får jobben med å lede boligsatsingen i LINK Arkitektur Bergen. Foto: Hundven-Clements Photography

Satser offensivt på boligsegmentet i Bergen

Det store arkitektselskapet spisser fagene inn mot det private boligmarkedet.

Glen Widing

tirsdag 22. mars 2022 21:03 (Oppdatert 16. juni 2022 6:48 )

LINK Arkitektur Bergen representerer et av de største arkitektmiljøene i byen, med 45 medarbeidere. Nå har de staket ut en ambisiøs strategi og skal styrke satsingen på privatmarkedet. Sivilarkitekt Kristian Bekkenes skal lede dette arbeidet i den nye rollen som utviklingssjef bolig, ifølge en pressemelding.

Han bringer med seg solid erfaring innen boligsegmentet fra utland og innland, når han samler fagkompetanse innen plan, urbanisme, byutvikling og boligutvikling samt landskap på tvers for økt samhandling og kraft i boligsatsingen.

– Vi kjenner Bergen på alle plan og ivrer for bærekraftig boligutvikling i byen. Nå ruster vi organisasjonen for å kunne satse enda mer offensivt på boligprosjekter. Vi rigger oss for å kunne lede prosessene sømløst fra tidlig fase til ferdig prosjekt, med ambisjon om å levere bærekraftige og verdiskapende prosjekter. Det blir en kraftsamling hvor vi får utnyttet våre ressurser på beste måte, sier han.

Visjonen hans er å skape gode og inkluderende møteplasser og byrom med riktig balanse mellom bolig og næring, gamle og unge, myke og harde trafikanter, for slik å oppnå gode synergier og et levende miljø.

Vil lede i boligsegmentet

Kontorets omfattende boligportefølje favner om alt fra nybygg og områdeutvikling samt rehabilitering og transformasjon. Teamet leder prosessene gjennom hele prosjektfasen, fra mulighetsstudier og skisseprosjekt til regulering og detaljprosjektering.

– Bolig er et segment i hurtig endring hvor vi ønsker å være i førersetet. Med de viktige grepene legger vi nå til rette for tettere samarbeid mellom fag og et felles kunde- og markedsfokus som er nødvendig for å kunne nå målet om å ta en ledende posisjon i dette store, spennende markedet. Med Kristian som spydspiss får vi en frontløper innen arkitektur og en sterk fagutøver. Han er innovativ og løsningsorientert, sier Håkon Iversen som er leder for LINK Arkitektur Bergen og Stord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Kjøpte det prosjekterte sentrumsbygget i Myrkdalen

Nyheter / torsdag 30. mars 2023

«Dette er et ekstremt viktig prosjekt for Bergen»

Nyheter / torsdag 30. mars 2023

Utvikler nye næringsparker i Bergen Vest

Nyheter / onsdag 29. mars 2023

GC Rieber Eiendom og WPS Næringsmegling til topps igjen

Nyheter / onsdag 29. mars 2023

Oppfører bolig- og næringsbygg i Frekhaug sentrum

Nyheter / mandag 27. mars 2023

Skipsreder vil bygge opptil 60 boliger i Ervik

Nyheter / torsdag 23. mars 2023

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no