Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

TO BYGG: De 19 seksjonerte leilighetene er fordelt på 2 bygg med adresse Frydenbøveien 29-35. Foto: Truls Bakken, Inviso as

Selger 19 seksjonerte leiligheter i Laksevåg

Prisantydningen for aksjeselskapet er på 33 millioner kroner, mens eiendomsmassen er verdsatt til 43 millioner.

Tore Årdal

tirsdag 19. april 2022 6:17 (Oppdatert 18. mai 2022 11:08 )

– Det er ikke bare veldig sjelden at det kommer så mange leiligheter samlet for salg i Bergen; her har også selger tatt seg bryet med å seksjonere leilighetene i forkant, slik at kjøper har alle muligheter åpne, sier megler og partner Georg André Gade i Proaktiv Småstrandgaten.

De 19 seksjonerte leilighetene er fordelt på 2 bygg med adresse Frydenbøveien 29-35. De har nyere tak, fasade og altaner, og er i hovedsak utleid. Bygningsmassen er av megler vurdert til 43 millioner kroner, mens prisantydningen for aksjeselskapet er satt til 33 millioner.

– Det er en rabatt på aksjeselskapet, ettersom det ligger en latent skatt på ca. 9 millioner kroner ved videre salg av hele eller deler av bygningsmassen, sier Gade, som karakteriserer dette som en knallbra eiendom.

Frydenbøveien ligger en forholdsvis kort spasertur unna Nygårdshøyden og sentrumskjernen. I prospektet vises det også til at studenter herfra har kort vei til BI og Universitetets ulike fakulteter. Meglerforetaket påpeker også at byrådet i august 2016 vedtok oppstart av strategisk planprogram, som skal skape rammer for en bærekraftig byutvikling og gi strategiske føringer for utviklingen av Laksevåg.

Laksevåg er pekt ut som en integrert del av et utvidet Bergen sentrum. Tanken er å ta i bruk Laksevåg sin sterke identitet på en måte som gjør dem synlige og tilgjengelige for alle. Det skal etableres et sammenhengende nettverk av gangveier som binder området sammen lokalt, fra sjø til fjell.

– Det er lagt frem planer om ny gang- og sykkelbro over Puddefjorden for å enklere komme seg til og fra sentrum. I tillegg kreves omfattende utbygging av offentlig infrastruktur som forutsetning for en vesentlig økning i antall nye boliger og arbeidsplasser i bydelen, heter det i saksfremstillingen av bystyresaken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Går til DARK fra Asplan Viak

Nyheter / mandag 23. mai 2022

– Det kan knapt bli mange nok nye boliger i sentrum

Nyheter / torsdag 19. mai 2022

Gikk fra Opus til Bonava

Nyheter / onsdag 18. mai 2022

Herman Friele inn i styret i Citybox

Nyheter / fredag 13. mai 2022

Boligprosjekt inngår i kunstutstilling

Nyheter / torsdag 12. mai 2022

Backer kjøpte kombieiendom på Midtun

Nyheter / onsdag 11. mai 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no