Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

TO BYGG: De 19 seksjonerte leilighetene er fordelt på 2 bygg med adresse Frydenbøveien 29-35. Foto: Truls Bakken, Inviso as

Selger 19 seksjonerte leiligheter i Laksevåg

Prisantydningen for aksjeselskapet er på 33 millioner kroner, mens eiendomsmassen er verdsatt til 43 millioner.

Tore Årdal

tirsdag 19. april 2022 6:17 (Oppdatert 1. august 2022 19:05 )

– Det er ikke bare veldig sjelden at det kommer så mange leiligheter samlet for salg i Bergen; her har også selger tatt seg bryet med å seksjonere leilighetene i forkant, slik at kjøper har alle muligheter åpne, sier megler og partner Georg André Gade i Proaktiv Småstrandgaten.

De 19 seksjonerte leilighetene er fordelt på 2 bygg med adresse Frydenbøveien 29-35. De har nyere tak, fasade og altaner, og er i hovedsak utleid. Bygningsmassen er av megler vurdert til 43 millioner kroner, mens prisantydningen for aksjeselskapet er satt til 33 millioner.

– Det er en rabatt på aksjeselskapet, ettersom det ligger en latent skatt på ca. 9 millioner kroner ved videre salg av hele eller deler av bygningsmassen, sier Gade, som karakteriserer dette som en knallbra eiendom.

Frydenbøveien ligger en forholdsvis kort spasertur unna Nygårdshøyden og sentrumskjernen. I prospektet vises det også til at studenter herfra har kort vei til BI og Universitetets ulike fakulteter. Meglerforetaket påpeker også at byrådet i august 2016 vedtok oppstart av strategisk planprogram, som skal skape rammer for en bærekraftig byutvikling og gi strategiske føringer for utviklingen av Laksevåg.

Laksevåg er pekt ut som en integrert del av et utvidet Bergen sentrum. Tanken er å ta i bruk Laksevåg sin sterke identitet på en måte som gjør dem synlige og tilgjengelige for alle. Det skal etableres et sammenhengende nettverk av gangveier som binder området sammen lokalt, fra sjø til fjell.

– Det er lagt frem planer om ny gang- og sykkelbro over Puddefjorden for å enklere komme seg til og fra sentrum. I tillegg kreves omfattende utbygging av offentlig infrastruktur som forutsetning for en vesentlig økning i antall nye boliger og arbeidsplasser i bydelen, heter det i saksfremstillingen av bystyresaken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Bara Eiendom selger i Bergen sentrum

Nyheter / tirsdag 4. oktober 2022

Solgte Porsche Center Bergen

Nyheter / mandag 3. oktober 2022

Vil skape Bergens mest klimavennlige nabolag

Nyheter / mandag 3. oktober 2022

Vil bygge ny kjempe innen utleieboliger

Nyheter / torsdag 29. september 2022

Siktet seg inn mot fylkeshuset

Nyheter / onsdag 28. september 2022

Nordea Liv vant pris for beste avkastning

Nyheter / tirsdag 27. september 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no