Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

2,4 MILL: Fullt utleid vil eiendommen generere ca. 2.4 millioner kroner i årlige leieinntekter. Foto: EiendomsMegler 1 Næring

Selger kombinasjonsbygg på Flesland

Scott Invest AS vil ha 38 millioner kroner for eiendommen, hvor Blue Water er hovedleietaker.

Tore Årdal

onsdag 17. februar 2021 0:11 (Oppdatert 7. mars 2021 20:59 )

– Det er mangel på denne typen bygg i Bergen, og Lønningshaugen 7 ligger strategisk godt til med Flesland flyplass som nabo, sier megler Kurt Furnes i EiendomsMegler 1 Næring, som har fått oppdraget med å selge eiendommen.

Kombinasjonsbygget har et areal opp mot 2.000 kvadratmeter, og er beliggende i næringsområdet på Lønningen/Blomsterdalen. I de siste årene er det etablert mye ny virksomhet på Lønningen, og området er under stadig utvikling.

– Hovedbygget er oppført i 1998, og fremstår som et godt næringsbygg. I 2009 ble lagerhall utvidet med ca. 850 kvadratmeter. Arbeidet ble utført av LAB, opplyses det i prospektet.

Ifølge Furnes er bygget fornuftig inndelt i fordelingen mellom lager/logistikk og kontor. Hoveddelen av bygget er med høylager, hvor hver seksjon har ca. 200 kvadratmeter med kontor. Det er flere kjøreporter til høylager, og god logistikk for denne type aktivitet. For øvrig er det godkjent og oppført rubbhall på tomten.

Dagens hovedleietaker, Blue Water AS, leier ca. halvparten av bygget i tillegg til rubbhall. Selger leier kontor etc. i andre etasje samt ca. 200 kvadratmeter med lager. Det er ca. 700 kvadratmeter med høylager ledig.

Fullt utleid, med en snittpris på 1.200 kr/kvm, vil eiendommen generere ca. 2.4 millioner kroner i årlige leieinntekter.

Eiendommen har en prisantydning på 38 millioner kroner, og salg skjer gjennom overdragelse av aksjene i Lønningshaugen 7 AS. Selger er Scott Invest AS, hvor Gisle Haugland og Atle Hjelle er blant aksjonærene. De slo seg opp på salg av DVDer gjennom Scott DVD Engros AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Profier vil gjøre dette neset til «Bergens beste sted å bo»

Nyheter / tirsdag 9. mars 2021

Vil utvide med næringsareal og 15 boliger

Nyheter / søndag 7. mars 2021

Vil ha 35 mill. for denne eiendommen på Kokstad

Nyheter / torsdag 4. mars 2021

Fra hotelltrainee til 145 mill. i leieinntekter

Nyheter / torsdag 4. mars 2021

Næringstomt kan bli boligområde

Nyheter / onsdag 3. mars 2021

Har kuttet fra 38 til 23 boliger

Nyheter / tirsdag 2. mars 2021

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no