Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

STRANDLINJE: Bebyggelsen er oppført på en 34 mål stor tomt med lang strandlinje. Foto: Eiendomsmegler 1 Næring

Selger sjønær kombieiendom på Lindås

Bakeriet Goman skal flytte fra den sjønære eiendommen, derfor har Coop Norge lagt den ut for salg.

Tore Årdal

torsdag 3. juni 2021 0:14 (Oppdatert 23. juni 2021 12:38 )

I desember skrev Estate Nyheter Vest at Salhusvegen Utvikling AS vil oppføre et nytt bakeri for Goman Vest, som leverer bakervarer til alle Coops butikker i regionen. Coop-eide Goman Vest driver i dag produksjon av bakervarer i anlegget i Veråsvegen 234 på Lindås. Nå er den sistnevnte eiendommen lagt ut for salg gjennom Eiendomsmegler 1 Næring.

– Den ideelle kjøperen er et bakeri, som kan flytte rett inn og overta hele produksjonsanlegget, men det er selvsagt er relativt smalt marked. Alternativet er å bruke eiendommen som et lager og logistikkbygg, eventuelt for produksjon. Den passer godt for en virksomhet med lokal forankring. Her får kjøper en stor og godt planert tomt for en relativt billig penge, sier Kurt Furnes i Eiendomsmegler 1 Næring.

Er det noen utviklingsmuligheter for eiendommen?

– Tomten ligger veldig fint til med Lindås brygge rett over vågen. Det er helt sikkert muligheter for utviklere som kan bruke tid på eiendommen, svarer Furnes.

Ifølge prospektet er dette en attraktiv eiendom beliggende på en 34 mål stor tomt med lang strandlinje. Kjøreavstanden til Mongstad er ca. 20 min, til Knarvik ca. 30 min og til Bergen sentrum ca. 50 min.

– Eiendommen er velholdt og oppgradert/bygget på i 2009 og i 2015. Den eldste delen av bygningsmassen ble oppført i 1969, dog er senere tilbygg godt integrert slik at eiendommen fremstår som en meget hensiktsmessig og god produksjonseiendom. Totalt areal for bygningsmassen er 3.736 kvm, heter det i prospektet.

Det er i dag syv kjøreporter til bygget, alle med god tilkomst. På langsiden av bygget har kjørportene rampe og med direkte tilknytting til høytlager. I byggets andre etasje er det kontorer, møterom, kantine og garderober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

DNB solgte på Sandsli

Nyheter / onsdag 23. juni 2021

Solgte utviklingstomt til OBOS – jakter nye eiendommer

Nyheter / tirsdag 22. juni 2021

Frykter omsetningssvikt i byggeperioden

Nyheter / mandag 21. juni 2021

Entra kjøper for 298 mill. av Trond Mohn-selskap

Nyheter / fredag 18. juni 2021

Bergen-selskap fikk nesten 300 millioner på bunnlinjen

Nyheter / torsdag 17. juni 2021

Rekordår for transaksjoner i Bergensregionen

Nyheter / torsdag 17. juni 2021

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no