Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

RESEKSJONERING: Ifølge WPS Næringsmegling er eiendommen interessant med tanke på utleie eller å søke om fradeling/reseksjonering med påfølgende salg av boligene.

SOS Barnebyer vil selge for 54 millioner

Norges første barneby legges nå ut for salg. Porteføljen i Olsvik består av administrasjonsbygg, ni eneboliger og et hybelhus med tre hybler.

Tore Årdal

onsdag 10. april 2019 22:45 (Oppdatert 19. juni 2019 21:53 )

– Jeg har aldri før opplevd at en portefølje med mange eneboliger er lagt ut for salg. Samtidig er boligene av svært høy kvalitet, sier partner og daglig leder Lars Erik Wirsching i WPS Næringsmegling, som har fått oppdraget med å selge eiendommene.

I over 10 år har eiendommen i Olsvik vært landets eneste SOS-barneby. Nå er driften avviklet fordi staten ikke har plassert nok barn der.

– Eiendommen passer naturlig nok veldig godt for en barneinstitusjon eller andre organisasjoner som ønsker å bruke den til eget formål. Det er også en interessant eiendom med tanke på utleie eller å omsøke om fradeling/reseksjonering med påfølgende salg av boligene, sier Wirsching.

Administrasjonsbygget kan også være egnet for boliger, men da må det i så fall omreguleres.

Prisantydning for Olsvikskjenet 61-81 er satt til 54 millioner kroner. Ifølge prospektet består eiendommen av «11 høykvalitetsbygg i hyggelig tun». Eiendommen ble oppført i 2007.

Porteføljen består av ni eneboliger, et hybelhus med tre hybler og et administrasjonsbygg. Totalt har byggene et samlet areal på ca. 2 360 kvadratmeter, mens tomten er på 11,4 dekar.

– Tomten er pent opparbeidet med plen, beplantning, lekeplasser, grillplass m.m. For øvrig har eiendommen asfaltert innkjørsel og asfalterte parkeringsplasser. Videre er det asfalterte veier frem til de ulike bygningene, skriver WPS Næringsmegling i prospektet.

Eiendommen ligger i et veletablert boligområde med enkel adkomst. Bygningene er østvendt og ligger i skrånende terreng med utsikt mot nærområdet og Lyderhorn. Fra eiendommen er det kort vei til Vestkanten Storsenter og kun 8 minutter med bil til Bergen sentrum. Nærmeste bussholdeplass ligger like ved eiendommen, og for øvrig er det godt kollektivtilbud fra Vestkanten terminal.

– Området er meget barnevennlig, og det er gangavstand til skoler, barnehager og butikk, heter det i prospektet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Skal utforme Torget og Bryggen

Nyheter / søndag 7. juli 2019

Fikk nei til næringsbygg

Nyheter / onsdag 3. juli 2019

DNB kjøper Torgallmenningen 6

Nyheter / mandag 1. juli 2019

Bygger Moxy-hotell for Rieber

Nyheter / fredag 28. juni 2019

Her kommer 16 boliger

Nyheter / torsdag 27. juni 2019

Kan utbyggere pålegges å bekoste bybaneutbygging i Bergen?

Nyheter / onsdag 26. juni 2019

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no