Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

SLUTTER: Vibeke Eriksen gir seg som direktør for Frydenbø Eiendom. Nå blir hun student. (Foto: Torgeir Hågøy)

Takker for seg etter over 20
år i Frydenbø – blir student

Etter over 20 år i samme selskap, har Vibeke Eriksen valgt å si opp jobben som divisjonsdirektør i Frydenbø Eiendom.

Torgeir Hågøy

mandag 20. februar 2017 15:01 (Oppdatert 8. mai 2018 7:27)

– Nå blir jeg student på BI, sier Vibeke Eriksen, som skal ta en master innen prosjektledelse på BI. 

Ingen bitre følelser
Hun har vært ansatt i Frydenbø-systemet siden 1996. Hun begynte som controller, men ble etter kort tid økonomidirektør. Etter noen år ble hun direktør for Frydenbø Holding før hun i 2006 ble direktør for Frydenbø Eiendom, noe hun har vært siden.
– Vi var ikke helt enige om veien videre, samtidig som det kanskje var på tide å gjøre noe annet etter over 20 år. Jeg valgte derfor å takke for meg, sier Eriksen, som poengterer at det ikke ligger noen konflikter bak oppsigelsen.
– Jeg går derfra uten bitre følelser, og jeg har veldig mange gode venner i selskapet, sier Eriksen.

– Håper noen har bruk for meg
Nå skal hun altså studere til en master på BI. Hva hun skal gjøre fremover, utover studiet, vet hun ikke.
– Dette er foreløpig så ferskt, og jeg har ikke helt sluttet, da holder på å avslutte de prosjektene jeg har vært involvert i. Når det gjelder fremtid, så tror jeg veien må bli litt til mens jeg går, men jeg håper jo at noen vil ha bruk for meg senere også, sier Eriksen.
Hun forteller at en fremtidig jobb ikke nødvendigvis trenger å være innen eiendomsbransjen.
– Jeg er åpen for det meste, men liker nok best å jobbe med mennesker, sier Eriksen.

Håvard Fjæreide, som Eriksen selv hentet fra GC Rieber Eiendom for to år siden tar over som direktør for eiendomsavdelingen til Frydenbø.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Midgard Gruppen kjøper kjøpesenter

Nyheter / fredag 18. mai 2018

Bygger på spek i Bergen

Nyheter / onsdag 16. mai 2018

Skuffende nyboligsalg i april

Nyheter / tirsdag 15. mai 2018

Professor advarer mot åpne landskap

Nyheter / søndag 13. mai 2018

Vil gjøre det vanskeligere å drive leilighetshotell

Nyheter / søndag 13. mai 2018

Sweco-bauta slutter – går til selskapets argeste konkurrent

Nyheter / onsdag 9. mai 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no