Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

NY SJEF: Jorunn V. Løyning er ny daglig leder i Allier Gruppen. (Foto: Tevas)

Tar over som konsernsjef i Allier Gruppen

Jorunn Vikdal Løyning tar over som konsernsjef i Allier Gruppen. Hun overtar stillingen etter Magne Stunner, som trer inn i en nyopprettet konsernstilling som forretningsutvikler.

Torgeir Hågøy

fredag 12. januar 2018 10:06 (Oppdatert 14. mars 2018 10:21)

Løyning kommer fra stillingen som daglig leder i Tevas AS, et deleid datterselskap i Allier Gruppen. Hun har tidligere vært økonomidirektør i Sweco Norge AS. Hun har 20 års ledererfaring og lang erfaring fra selskaper i vekst og endring. Stunner er trygg på at konsernet er i trygge hender hos henne.
– Hun har opparbeidet seg god kjennskap til Allier Gruppens virksomhet, og jeg er sikker på at hennes kompetanse og menneskelige egenskaper vil være med å utvikle Allier Gruppen videre på en positiv måte.

Løyning ser fordeler med at hun har erfaring fra et selskap i konsernet.
– Å jobbe som daglig leder i Tevas har vært meningsfylt og lærerikt. Det å gå fra en rådgiver til en entreprenør har vært en bratt læringskurve, og jeg har vært heldig og fått jobbe tett på kunde og prosjekt. Jeg har trivdes veldig godt i selskapet, og er utrolig imponert over den kompetansen som mine dyktige kollegaer besitter.

 

Som forretningsutvikler vil Magne Stunner jobbe med utviklingsprosjekter og innovasjon. Han understreker at endringen ikke skyldes at han har planer om å jobbe mindre.
– Jeg ønsker å ha fokus på områder vi ikke har hatt nok fokus på tidligere. Som forretningsutvikler vil jeg ha mulighet til å disponere tiden min på en annen måte enn som konsernsjef. Jeg ser fram til å få en «friere rolle», og mer tid til å jobbe med innovasjon og forretningsutvikling, sier Stunner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

– Flere hoteller bør vurdere sesongdrift

Nyheter / søndag 18. mars 2018

Flere eiendommer er i spill

Nyheter / onsdag 14. mars 2018

Entra måtte gi bort dette bygget gratis

Nyheter / tirsdag 13. mars 2018

Gir seg som direktør hos AB Eiendommer

Nyheter / mandag 12. mars 2018

Tidenes største eiendomstransaksjon

Nyheter / fredag 9. mars 2018

Forventer stigende leiepriser i sentrum

Nyheter / onsdag 7. mars 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no