Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

NY SJEF: Jorunn V. Løyning er ny daglig leder i Allier Gruppen. (Foto: Tevas)

Tar over som konsernsjef i Allier Gruppen

Jorunn Vikdal Løyning tar over som konsernsjef i Allier Gruppen. Hun overtar stillingen etter Magne Stunner, som trer inn i en nyopprettet konsernstilling som forretningsutvikler.

Torgeir Hågøy

fredag 12. januar 2018 10:06 (Oppdatert 8. mai 2018 7:22)

Løyning kommer fra stillingen som daglig leder i Tevas AS, et deleid datterselskap i Allier Gruppen. Hun har tidligere vært økonomidirektør i Sweco Norge AS. Hun har 20 års ledererfaring og lang erfaring fra selskaper i vekst og endring. Stunner er trygg på at konsernet er i trygge hender hos henne.
– Hun har opparbeidet seg god kjennskap til Allier Gruppens virksomhet, og jeg er sikker på at hennes kompetanse og menneskelige egenskaper vil være med å utvikle Allier Gruppen videre på en positiv måte.

Løyning ser fordeler med at hun har erfaring fra et selskap i konsernet.
– Å jobbe som daglig leder i Tevas har vært meningsfylt og lærerikt. Det å gå fra en rådgiver til en entreprenør har vært en bratt læringskurve, og jeg har vært heldig og fått jobbe tett på kunde og prosjekt. Jeg har trivdes veldig godt i selskapet, og er utrolig imponert over den kompetansen som mine dyktige kollegaer besitter.

 

Som forretningsutvikler vil Magne Stunner jobbe med utviklingsprosjekter og innovasjon. Han understreker at endringen ikke skyldes at han har planer om å jobbe mindre.
– Jeg ønsker å ha fokus på områder vi ikke har hatt nok fokus på tidligere. Som forretningsutvikler vil jeg ha mulighet til å disponere tiden min på en annen måte enn som konsernsjef. Jeg ser fram til å få en «friere rolle», og mer tid til å jobbe med innovasjon og forretningsutvikling, sier Stunner.

(Visited 497 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Solgte to leiegårder

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Bygger boliger for 272 mill.

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

BOB satser på delingsøkonomi

Nyheter / tirsdag 11. desember 2018

Vil ha 45 millioner på Kokstad

Nyheter / mandag 10. desember 2018

Skal oppføre bygg på 8.000 kvm

Nyheter / fredag 7. desember 2018

Utvider Midtunbygget med 3.500 kvm

Nyheter / onsdag 5. desember 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no