Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

TAR OVER: Veslemøy Fredriksen tar over roret hos Eiendomsmegler Vest.

Hun tar over som leder for Eiendomsmegler Vest

Veslemøy Fredriksen tar over som administrerende direktør i Eiendomsmegler Vest. Hun erstatter dermed Sverre Gjessing som forsvinner ut av selskapet.

Torgeir Hågøy

tirsdag 6. februar 2018 11:48 (Oppdatert 8. mai 2018 7:22)

I dag ble det kjent at Veslemøy Fredriksen (46) blir ny administrerende direktør i Eiendomsmegler Vest. Fredriksen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Adams Matkasse, og har tidligere erfaring som administrerende direktør i BA, regiondirektør Vest i Amedia-konsernet, direktør for Privatmarked i Fjordkraft, samt ulike stillinger i Aftenposten.

– Jeg er utrolig glad for at Veslemøy ønsker å være med å bygge Vestlandets ledende meglerforetak. Hun er en operativ strateg med toppleder-erfaring, som har oppnådd gode resultat i de selskap hun har jobbet i. Det er styrets oppfatning at hun vil bidra med en spennende erfaringsbakgrunn og de rette personlige egenskapene til å løfte selskapet videre for å nå våre ambisiøse mål sammen med de ansatte, sier Ragnhild Fresvik, styreleder i Eiendomsmegler Vest

– Først og fremst gleder jeg meg til å lede den videre satsingen til Eiendomsmegler Vest. Selskapet har vært igjennom en betydelig omstilling, og viser god utvikling både i vekst og lønnsomhet. Styret og administrasjon har gjort viktige grep for å modernisere driften og løsninger ut mot kunden, så jeg oppfatter at det er et godt utgangspunkt å jobbe videre fra. Jeg gleder meg til å bli kjent med en ny bransje og en sulten organisasjon, sier Veslemøy Fredriksen.

Eiendomsmegler Vest solgte i fjor boliger for 204 millioner kroner og det er aldri solgt flere boliger i selskapet enn i fjor. Med seg i ryggen har Eiendomsmegler Vest en eier med betydelige vekstambisjoner innen privat- og bedriftsmarkedet.
– Sparebanken Vest har som ambisjon å være Norges beste sparebank og det legger også listen for ambisjonsnivået til Eiendomsmegler Vest, avslutter Ragnhild Fresvik.

Fredriksen erstatter Sverre Gjessing som tok over sin direktør for Eiendomsmegler Vest høsten 2015. Etter bare litt over to år forsvinner han ut av selskapet. Gjessing vil nå ta en mer aktiv rolle i selskapet Avo Consulting, et selskap som jobber med robotteknologi og kunstig intelligens, hvor han også er en av de største eierne.

(Visited 743 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Jakter næringstomter i og rundt Bergen

Nyheter / onsdag 20. februar 2019

Vil ha 32 millioner på Kokstad

Nyheter / tirsdag 19. februar 2019

Har nesten 500 mål å boltre seg på

Nyheter / mandag 18. februar 2019

Skal selge storbygg

Nyheter / fredag 15. februar 2019

Regionens hus er satt på vent

Nyheter / torsdag 14. februar 2019

Businessparken begynner å ta form

Nyheter / tirsdag 12. februar 2019

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no