Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

NY I TOMA: Lise Lotte Alfheim.

Toma ansetter i Bergen

Toma har ansatt Lise Lotte Alfheim som salgssjef på sitt hovedkontor i Bergen.

Dag-Jørgen Saltnes

tirsdag 12. januar 2021 22:24 (Oppdatert 17. januar 2021 17:38 )

Alfheim tiltrådte hennes nye stilling 1.januar. Hun har bakgrunn som salgssjef i Scandic Hotels, og har til sammen over 10 års erfaring med salg og markedsføring. Med nye lokaler i Bergen, er norskeide Tomagruppen et ledende Facility Management-selskap som leverer skreddersydde servicekonsepter til gårdeiere og leietakere. Toma leverer blant annet personalrestaurant, eiendomsdrift, renhold og kontortjenester.

– Lise Lotte vil være et stort tilskudd til vårt dyktige eksisterende team på vårt hovedkontor. Jeg er sikker på at hun har kompetanse som vil ta ut vårt fulle potensiale i Bergen. Hun skilte seg klart ut som riktig kandidat til stillingen og jeg er superfornøyd med å få hun på laget. Lise Lotte er kommersielt sterk og har et vinnende vesen. Når du kombinerer dette med kunnskap og gjennomføringsevne vil dette styrke oss. Vi er også takknemlige for at vi har fått tillit fra mange nye kunder gjennom 2020, og vi ser frem til å åpne mange flotte kontrakter som vil styrke vår posisjon i markedet, sier Stian Løken Blom, Konserndirektør for Salg & Marked i Tomagruppen.

– Toma er et spennende selskap som leverer tjenester i et marked i sterk utvikling. Jeg blir en del av et kompetent, engasjert og utviklingsorientert miljø og får jobbe sammen med noen av de beste innenfor Facility Management i bransjen. Jeg gleder meg til å bistå gårdeiere og leietakere på Vestlandet med å skreddersy servicekonsepter som kan bidra til mer attraktive kontorbygg, avslutter Lise Lotte Alfheim.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Her kan det komme 22 boliger

Nyheter / søndag 17. januar 2021

Sykehusbygg blir boliger

Nyheter / torsdag 14. januar 2021

Ny markedssjef i Vestenfjeldske: – Tror flere vil søke mot Bergen sentrum

Nyheter / torsdag 14. januar 2021

Reitan kjøper to eiendommer i Bergen sentrum

Nyheter / torsdag 14. januar 2021

Midgard Gruppen blar opp 71,8 millioner for 3 leiegårder

Nyheter / tirsdag 12. januar 2021

Toma ansetter i Bergen

Nyheter / tirsdag 12. januar 2021

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no