Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

NYTT TREFF: Ung eiendom vest har snart et nytt nettverkstreff. Her fra et tidligere arrangement.

Ung eiendomssuksess i Bergen

Til tross for pandemien, har den ferske organisasjonen Ung eiendom vest kommet opp i ca. 250 medlemmer.

Dag-Jørgen Saltnes

torsdag 2. juni 2022 10:12 (Oppdatert 4. juli 2022 0:37 )

Det var i 2019 at foreningen Ung eiendom vest (UEV) ble etablert for å gi unge personer i eiendomsbransjen en arena for nettverking og faglig påfyll. Det første nettverkstreffet var i midten av november, men bare få måneder senere kom Covid-19 og hindret nye treff i over halvannet år. I mellomtiden ble det sørget for kunnskapsutveksling digitalt og avholdt en rekke webinarer. Men den 4. november kunne medlemmene endelig møtes igjen til en fysisk samling hos Entra i Media City.

– Dette var en stor suksess med mange oppmøtte og gode foredrag. Deretter hadde vi en After work-samling på Kulturhuset i februar i år, med et lite foredrag om taksonomi, quiz og mingling, og til slutt en live videohilsen fra Christian Ringnes. Også dette var en suksess, sier Kathrine Ve, styreleder i UEV og avdelingsleder i Bergen kommune.

Foreningen teller nå ca. 250 medlemmer, med en kvinneandel på 43 prosent. Majoriteten av medlemmene er mellom 26 og 34 år, og de er eiendomsbesittere og utviklere, rådgivere (advokater, arkitekter, ingeniører, konsulenter osv) og i virksomheter i det offentlige, proptech-selskaper, entreprenører og finans.

– 60 prosent av medlemmene våre var på plass før COVID, med en forventning om fremtidige fysiske arrangementer. Vi forventer derfor en ekspansiv økning av medlemsmassen i inneværende år, fortsetter Ve.

Nå klargjør UEV for nytt fysisk nettverkstreff torsdag den 9. juni sammen med Nordr.

– Det overordnede temaet for konferansen er Fremtidens byutvikling, og med foredragsholderne vi har hentet inn, tror jeg vi vil klare å få belyst dette fra flere interessante sider. Vi skal blant annet få høre Thor Haakon Bakke (MDG, byutviklingsbyråd) og Tarje Wanvik (direktør Plan- og bygningsetaten, Bergen kommune) og Kyrre Amdal i DNB Markets. Vertsbedriften Nordr skal holde et innlegg, og til slutt skal vi få høre podcasten Bak fasaden med DJ & Rønne live fra scenen, hvor Ingse Galtung Døsvig (Bara Eiendom AS) er gjest. Halvdagskonferansen finner sted i DNBs lokaler i Solheimsviken, og blir etterfulgt av middag på JAJA, sier Kathrine Ve.

Ung eiendom vest ønsker å gjøre seg enda mer synlig og aktuell for unge i eiendomsbransjen, både når det gjelder kunnskapsutveksling og nettverking på tvers av eiendomsbransjen.

– Dette tror vi er desto viktigere etter to år med pandemi hvor det har vært vanskelig å arrangere sosiale samlinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

«Naturlig for BOB å engasjere seg i den fremtidige byutviklingen på Dokken»

Nyheter / mandag 4. juli 2022

Søker inntil 9.500 kvm i Bergen

Nyheter / mandag 4. juli 2022

Her vil Trond Mohn og Selvaag Bolig bygge opp mot 250 boliger

Nyheter / torsdag 30. juni 2022

Bergen Parkering dro inn 150 mill. i inntekter

Nyheter / tirsdag 28. juni 2022

VestenFjeldske Eiendom fikk leieinntekter på 120 millioner

Nyheter / tirsdag 28. juni 2022

LPO tar kontrollen over FAVN arkitekter

Nyheter / fredag 24. juni 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no