Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

GÅR SOLO: Lars Erik Wirsching og John Kenneth Porten i DNB Næringsmegling har bestemt seg for å begynne for seg selv. Nå får de også med seg Fredrik Stenevik på laget. (Foto: Torgeir Hågøy)

Utbryterduo styrker laget 
med erfaren utleiemegler

En av Bergens mest omsettende utleiemeglere slår seg sammen med Lars Eik Wirsching og John Kenneth Porten og går inn som partner i det nyetablerte meglerforetaket WPS Næringsmegling. 

Torgeir Hågøy

onsdag 10. januar 2018 4:00 (Oppdatert 8. mai 2018 7:22)

NY PARTNER: Fredrik Stenevik går inn som partner i det nyetablerte selskapet WPS Næringsmegling. (Arkivfoto)

– Vi er svært glade for at Fredrik Stenevik ønsker å være med oss på vår satsing. Jeg har fulgt med ham over en årrekke som konkurrent, og mener at han er Bergens dyktigste og mest innovative utleiemegler, sier Lars Erik Wirsching. 
Stenevik har ti års erfaring fra næringseiendomsmarkedet som eiendomssjef i Mesta Eiendom og som næringsmegler i Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, hvor han har jobbet de siste årene.

Tredje partner
Det ble i oktober kjent at Lars Erik Wirsching, som da ledet DNB Næringsmegling sitt kontor i Bergen, tok med seg John Kenneth Porten for å etablere eget meglerforetak. Wirsching har i flere år vært en av Bergens mestomsettende næringsmeglere, mens Porten har lang fartstid som investeringssjef i DNB Næringseiendom og har vært involvert i transaksjoner både i Norge og Sverige. Første januar var det nye foretaket på beina og nå har de altså styrket laget med en tredje parter. Stenevik er på plass hos WPS Næringsmegling fra og med 1. mars.

Menneskene er viktigst

MED PÅ LAGET: Vibeke Eriksen blir en del av WPS Næringsmegling. (Foto: Torgeir Hågøy)

I tillegg til Stenevik er Vibeke Eriksen engasjert som administrasjonssjef og prosjektleder. Eriksen er utdannet siviløkonom fra NHH og har i en årrekke jobbet som divisjonsdirektør eiendom for Frydenbø Group. Hun har lang og solid erfaring med økonomistyring, forvaltning og utleie av næringseiendom. Hos WPS er hun engasjert i forbindelse med oppstarten av meglerforetaket.
– Ambisjonen vår er å bygge et sterkt og uavhengig kompetansehus for næringseiendom. I denne bransjen er det menneskene utgjør forskjellen og med Stenevik og Eriksen med på laget kan vi tilby markedet et meget sterkt og komplett team, sier Wirsching.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Consto skal bygge Nordhordland Helsehus

Nyheter / mandag 16. juli 2018

Bonava med kjempekjøp i Bergen

Nyheter / onsdag 4. juli 2018

Kjøper Vizrt-bygget –  vil utvikle et mini-Dokken

Nyheter / onsdag 27. juni 2018

Oppfordrer til økt samarbeid for å styrke interiørarkitektmiljøet

Nyheter / tirsdag 26. juni 2018

LAB med ny storkontrakt

Nyheter / tirsdag 26. juni 2018

Entra satser i Bergen – kjøper nabotomten til MCB

Nyheter / lørdag 23. juni 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no