Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Det er selve eiendommen og ikke er AS, som skal selges. (Foto: Proaktiv)

Vil ha 45 millioner på Kokstad

En nesten fullt utleid kontoreiendom med utviklingspotensial er lagt ut for salg.

Tore Årdal

mandag 10. desember 2018 9:54 (Oppdatert 22. februar 2019 9:05)

– Kontorbygget var opprinnelig eiers første byggetrinn. Planen var å videreføre det i en vinkel, og få bygget et parkeringshus i bakkant – men det ble aldri gjort, sier megler og partner Marius Giskeødegård i Proaktiv.

Kontorbygget ble oppført i 2002, og har et bruksareal på 2.815 kvadratmeter. Reguleringen for den nesten 5 dekar store tomten tillater imidlertid en utnyttelse på inntil 200 prosent. Det betyr at det eksisterende bygningsarealet kan tredobles.

– Eiendommen har en veldig fin beliggenhet, og det er nettopp oppført to næringsbygg ved siden av. Reguleringen gir mange muligheter, enten det utvidelse av kontorarealene, oppføring av lager, parkeringsanlegg eller andre formål. Tomten ligger der klar for de som ser potensialet til å få mer ut av eiendommen, sier Giskeødegård.

Eiendommen er nesten fullt utleid, og selges med leiekontrakter. Årlige leieinntekter med eksisterende leieforhold er 2.564.212 kroner, mens takstmann har estimert markedsleien for hele bygget til 2.797.075 kroner.

Dagens leietakere er Ren+, Epsis AS, Global Maritime, Medical Services AS og Weatherford Norge AS. Det er opsjon på forlengelse ved kontraktene.

Prisantydning er på 45 millioner kroner.

Eiendommen har en sentral beliggenhet på Kokstad blant annen næringsvirksomhet. Det er kort vei til bussholdeplass, gangavstand til Bybanestopp ved Birkelandsskiftet og kun 1 kilometer til Bergen lufthavn.

Det er selve eiendommen, og ikke et single purpose-selskap som skal selges. Eier er Norestate Kokstad AS, hvor Thorvald Gorgas Brun er aksjonær. Brun bor i USA, og solgte nylig en annen, mindre eiendom på Kokstad.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Rekordår for DNB Næringsmegling Bergen

Nyheter / torsdag 21. mars 2019

– Investorene vil ha mer i Bergen

Nyheter / onsdag 20. mars 2019

Kontorledigheten faller videre

Nyheter / tirsdag 19. mars 2019

Fikk nei til dette prosjektet

Nyheter / tirsdag 19. mars 2019

Her kommer nesten 100 boliger

Nyheter / søndag 17. mars 2019

Milliardutbygging i skjærgården

Nyheter / torsdag 14. mars 2019

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no