Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

VANT CITYGLØD I OSLO: Nejra Macic, sjeføkonom i Prognosesenteret.

Vil prise unge talenter i Bergen

Estate kunnskap, Norsk Eiendom og Ung i Næringseiendom skal gi ut en pris for unge og lovende talenter i Hordaland.

Dag-Jørgen Saltnes

mandag 29. april 2019 21:54 (Oppdatert 8. august 2019 9:38 )

Prisen Cityglød er allerede blitt delt ut to år på rad til unge og lovende talenter under Citykonferansen i Oslo, med sjeføkonom Nejra Macic i Prognosesenteret som årets vinner. Nå vil Estate kunnskap, Ung i Næringseiendom og Norsk Eiendom dele ut prisen på Citykonferansen Bergen, som avholdes den 23. mai på Hotell Norge.

– Det er på høy tid at vi hedrer og ærer de unge også i Bergen og Hordaland. Prisen har vært en suksess i Oslo og springer ut av et godt samarbeid med Ung i Næringseiendom og Norsk Eiendom. Vi ønsker at bransjen selv skal nominere unge dyktige kollegaer fra Eiendomsbransjen i regionen, sier Stein Ove Ødegård, leder i Estate kunnskap.

«For å bidra til innovative og fremtidsorienterte arbeidsmetoder utgis en årlig pris til en person under 35 år som har stått for skapelse og endring, og i den forbindelse utløst positive ringvirkninger for dagens og fremtidig eiendomsutvikling», slår statuttene for Cityglød-prisen fast.

Juryen for Cityglød Bergen består av Aleksander Olsbø Rye, direktør Bergen i DNB Næringseiendom (Ung i Næringseiendom), Lars Clementsen Pedersen, avdelingsleder Prosjektutvikling Privat Eiendom ÅF Advansia, Ingse Galtung Døsvig, adm. direktør Bara Eiendom (Norsk Eiendom) og Carine Bjørvik Andersen, markedskoordinator i Estate Media.

– De nominerte vil annonseres før konferansen og vinneren kåres under festmiddagen. Nå er det bare opptil bransjen å ta ansvar og sende oss gode nominasjoner, mer informasjon finnes på våre hjemmesider, sier Stein Ove Ødegård.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Handlet for over en halv milliard i fjor

Nyheter / onsdag 3. juni 2020

Kjøpte to eiendommer på Damsgård

Nyheter / tirsdag 2. juni 2020

Lars Clementsen Pedersen går til BOB

Nyheter / tirsdag 2. juni 2020

Kjøpte ny eiendom og styrker seg i Vestland

Nyheter / mandag 1. juni 2020

Har aldri hatt lavere ledighet

Nyheter / torsdag 28. mai 2020

Korona får vestlandsbedrifter til å endre forretningsmodell

Nyheter / onsdag 27. mai 2020

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no