Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

eindeks_logo_sort_2

 

Hvem leverer hva til eiendomsbransjen? Estate Vest sin Eindeks gir deg oversikten. Velg kategori og søk.

Tilbake til oversikt
 • Advokatfirma Stiegler AS

  Bransjer: Advokater

  Fortunen 1 | 5013 Bergen

  +47 55 21 54 00
  www.stiegler.no/

  Advokattjenester til konkurransedyktig pris. Stiegler Advokatfirma er et av Bergens største advokatfirma. Gjennom vår inndeling i ulike faggrupper har vi spesialkompetanse innenfor eiendom, ekspropriasjon/grunnerverv, næring og plan- og bygningsrett, noe som sikrer deg som kunde svært god oppfølgning til konkurransedyktig pris. Noen av våre advokater har også konsesjon fra Finanstilsynet for eiendomstransaksjoner og oppgjør.

 • Advokatfirmaet Riisa & Co

  Bransjer: Advokater

  Bryggen 15 Postboks 663 Sentrum 5807 Bergen

  55306386
  www.riisa.no

  Kompetansen du ikke har råd til å unnvære. Vårt firma har helt siden 90-tallet arbeidet innenfor fagfeltet fast eiendoms rettsforhold. Vi har særlig arbeidet med ulike problemstillinger knyttet til blant annet: megler- og takstmannansvar bygg- og entrepriserett avhendingsloven bustadoppføringsloven håndverkstjenesteloven Flere av våre advokater underviser, eller har undervist innenfor fagfeltene, bl.a. i samarbeid med Norges Takseringsforbund, Handelshøyskolen BI og Juristenes Utdanningssenter.

 • CMS KLUGE ADVOKATFIRMA AS

  Bransjer: Advokater

  Starvhusgaten 2B Pb 394 Sentrum, 5805 Bergen

  55 21 98 00
  www.kluge.no

  Vår avdeling for Eiendom og entreprise har de to siste tiår utviklet og befestet en posisjon som et av landets største og mest erfarne fagmiljøer. Avdelingen har topp rangerte og svært spesialiserte advokater innenfor offshore- og landentreprise, eiendomstransaksjoner og eiendomsutvikling. Gjennom langvarige relasjoner med mange av landets største offentlige og private byggherrer, rådgivere, entreprenører og bransjeorganisasjoner har vi en unik fagkompetanse og bransjeforståelse. Avdelingens samlede ekspertise gjør oss i stand til å yte bistand ved eiendomsoverdragelser, tomteerverv, regulerings- og planarbeid, samt i alle faser av et byggeprosjekt, fra strategiske vurderinger til kontraktinngåelse. Vi bistår også med oppfølging av byggeprosesser og ved avslutningen av kontraktsarbeid. Flere av avdelingens advokater er tilknyttet vår prosedyreavdeling og prosederer en rekke saker for de alminnelige domstoler og voldgiftsretter. Vi har over flere år mottatt topplasseringer innen bygg og anlegg, og mottok i 2015 topplassering fra de anerkjente byråene Legal500 og Chambers & Partners. Våre advokater deltar i lovutvalg, forfatter fagbøker og artikler, og det arrangeres jevnlig kurs innen avdelingens fagområde.

 • Harris Advokatfirma AS

  Bransjer: Advokater

  Vestre Strømkaien 13, 5008 Bergen
  post@harris.no
  55302700
  www.harris.no

  Harris er totalleverandør av juridiske tjenester innenfor næringseiendom. Vår bransjeerfaring og kompetansebredde sikrer klienten trygg, effektiv og økonomisk prosjektgjennomføring. Harris har spesialkompetanse innen bl.a. transaksjon, fast eiendom, skatt- og avgiftsrett, eiendomsutvikling, selskapsrett, entreprise og offentlige anskaffelser, ekspropriasjon, arbeidsrett, plan og-bygningsrett og prosess- og tvisteløsning.

 • SANDS Advokatfirma DA

  Bransjer: Advokater

  Nygårdsgaten 95 5008 Bergen
  Kenneth Steffensen Partner | advokat (H) T: 926 06 756 kes@sands.no
  55 30 10 00
  http://www.sands.no

  SANDS Advokatfirma er et av Norges største forretningsadvokatfirmaer, med kontorer i hele 6 byer i Norge. Vi har spesialiserte tjenester og høy kompetanse, og kan hjelpe deg med alt fra eiendomstransaksjoner til næringsleie. Vårt dedikerte team bistår i alle faser av eiendomsutvikling, transaksjoner, plan- og byggeregulering, leiekontrakter, skatt og merverdiavgift. Vi er din rådgiver innen planprosesser og fremforhandling av utbyggingsavtaler og har sterk kompetanse innen ekspropriasjons- og skjønnsjuss. Vi har også lang erfaring med myndighetskontakt i forbindelse med reguleringsprosesser og mer. Med SANDS som din partner, kan du være trygg på at du har en av de beste forretningsadvokatene i Norge ved din side. Vi kjenner bransjen og vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss og våre tjenester for å møte våre klienters utfordringer.

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no