Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

eindeks_logo_sort_2

 

Hvem leverer hva til eiendomsbransjen? Estate Vest sin Eindeks gir deg oversikten. Velg kategori og søk.

Tilbake til oversikt
 • BOB Eiendomstjenester og rådgivning

  Bransjer: Drift/Forvaltning

  Nygårdsgaten 13, BERGEN kundesenter@bob.no
  Mari Klykken Larsen
  98426470
  www.bob.no

  BOB Eiendomstjenester og Rådgiving leverer et bredt spekter av tjenester knyttet til drift, forvaltning, vedlikehold og utvikling av eiendom. BOB leverer i dag driftstjenester til omkring 800.000 m² næringseiendom. Vårt erfaringsgrunnlag er bredt, med drift av alt fra vernete bygg til topp moderne hotell, kontorbygg, kombinasjonsbygg, borettslag og eierseksjonssameier. Vår erfaring tilsier at ulike eiendomsbesittere har ulike behov for drift og forvaltning av sine bygg. Med det som bakgrunn skreddersyr vi løsninger tilpasset våre kunders behov, og leverer alt fra enkle timesoppdrag på deler av våre tjenester til fullstendig outsourcing av alt som hører med til moderne drift og forvaltning av eiendom. Dersom du har spørsmål til oss eller ønsker en dialog om hvordan BOB kan bidra til en optimalisert drift og forvaltning av din eiendom, hører vi mer enn gjerne fra deg!

 • ESTATE MANAGEMENT AS

  Bransjer: Drift/Forvaltning

  Lars Hilles gate 20 a
  post@emas.no
  55 90 00 20
  www.emas.no

  Vår lidenskap - din verdi! Med nærhet, reell innsikt og hardt arbeid maksimerer vi dine verdier. Vi gleder oss til å bistå deg enten behovet er et par timer byggdrift per uke eller total forvaltning. Forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling (FDVU) med ett mål for øye – maksimere dine verdier og gjøre din jobb enklere. Vi er et kompetansemiljø som gjennom mange år i bransjen har opparbeidet oss høy og tverrfaglig kompetanse. Våre 22 rådgivere gir eiere og brukere av eiendommen det beste beslutningsgrunnlaget, for å realisere bærekraftig drift og verdiskapende forvaltning. På en proaktiv måte drifter og forvalter vi eiendommen til det beste for våre kunder og deres brukere. Vi møter kundene slik vi selv vil bli møtt. Vi holder det vi lover og behandler andres eiendeler som om de var våre egne. Våre medarbeidere gjør sitt ytterste for å være på sitt beste, alltid! Om du ønsker å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og din virksomhet, så er du velkommen til et uforpliktende møte. Ved å bli bedre kjent med deres utfordringer, kan vi presentere tjenestene som er best tilpasset deres behov KONTAKT OSS I DAG😊

 • Skadealliansen AS

  Bransjer: Drift/Forvaltning


  André Ekrem
  908 43 429
  www.skadealliansen.no

  SKADEALLIANSEN - Tilgjengelig når du trenger oss. Skadebegrensning – Eiendomsdrift – Renhold 24t vakttelefon Skadealliansen er et norskeid selskap drevet av fagfolk med lang erfaring og høy kompetanse. Vi kjennetegnes av rask responstid og fornøyde kunder. Totalt er vi nå 70 rutinerte medarbeider på Vestlandet, fordelt mellom kontor i Bergen, Stavanger, Haugesund og Førde. Vi har kvalifisert personell med mesterbrev og flere godkjente naturskadetakstmenn. Mange av våre ansatte er også med på eiersiden i Skadealliansen. Det gir nærhet til ledelse, sikrer optimal ytelse og trygger kontinuiteten. Skadealliansen tar sikkerhet, helse og- arbeidsmiljø på alvor. Vi benytter oss av moderne utstyr og miljøvennlige produkter. Hvorfor velge oss? Vi kjenner bransjen og vet hva som er forventet av oss. Vi lover god kommunikasjon, presise tilbakemeldinger og leveranse som avtalt. Du kan være sikker på at enhver henvendelse får vår største oppmerksomhet.

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no